Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha havi szinten kapnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha havi szinten kapnátok 150ezer ft. -ot es nem kellene dolgoznotok akkor élnétek valakivel akibe nem lennetek szerelmesek?

Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 14:52
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Mert nem is a dugásrol szólna!Aki havi 300-ért gürcöl es retteg attól kirugjak e,vagy naponta 2-szer el kell viselnie a fönöke megalazasait és itt okoskodik,annak azt üzenem csak dolgozzon,addig én meg utazgatom,élem az életem!Ennyi
2017. júl. 24. 15:09
 12/45 anonim ***** válasza:
Valami borsodi csöves prosti biztos bevállal.
2017. júl. 24. 15:10
 13/45 anonim ***** válasza:
Neked miért lenne jó, hogy nem szerelmes beléd a lány? Vagy ez is egy fétis? Kapcsolat szerelem, szeretet nélkül...
2017. júl. 24. 15:11
 14/45 anonim ***** válasza:

Muszáj minden nap feltenni egy nulla IQ-szintű kamu kérdést?

Ha igaz, akkor....

Kérdező, ha neked jó, hogy luxusk..rva vagy, hát az a te dolgod. Használati tárgy vagy, más nem. Csak a p..inád miatt tartanak, és majd dobnak, ha nem lesz rád szükség.

2017. júl. 24. 15:12
 15/45 A kérdező kommentje:
Mindjárt fétis?Ti csak ebben latjatok ha valakit eltartana valaki?Szrrencsejátekból élek,ennyi!
2017. júl. 24. 15:13
 16/45 A kérdező kommentje:
14-es ki dobna ki?Egy nő?Ugye viccelsz?
2017. júl. 24. 15:13
 17/45 A kérdező kommentje:
12-es 1normális ember Borsod megyeivel szóba se áll!Alja az összes
2017. júl. 24. 15:14
 18/45 anonim válasza:
Muti 1 képet magadról privátban!
2017. júl. 24. 15:16
 19/45 anonim ***** válasza:
Én nem élnék sem ennyiért, sem többért. Számomra fontos a szerelem és hogy elérjem a céljaimat. Könnyebb lenne igen egy ilyen élet de nem olyan lány vagyok aki erre vágyik
2017. júl. 24. 15:18
 20/45 anonim ***** válasza:

Én már azt is nehezen viselem, ha nem egyenlő arányban osztozunk a költségeken akár a páromról, akár a barátaimról vagy családtagokról legyen szó. Az meg a másik, hogy nem ülnék otthon semmit sem csinálva, akkor sem, ha megnyerném a lottót.

És ha szeretném az illetőt, akkor sem üldögélnék otthon, milyen alapon, minek? Én szeretek dolgozni, és jó érzés, hogy megdolgozom azért a pénzért, amiből fenntartom magam. Amúgy meg nem lennék együtt olyannal, akit nem szeretek, a másikkal és magammal szemben is tiszteletlenség lenne.

De biztos sok olyan lány van, aki ráharapna egy ilyen lehetőségre.

2017. júl. 24. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!