Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mivel szoktatok szörteleníteni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 15:17
1/15 anonim válasza:
leginkább semmivel. arcot borotva.
2/15 anonim válasza:
végre egy pasi aki nem borotválja ott lent....milyen kevés van ma már és pedig milyen férfias ha van rajta szőr...19L
3/15 anonim válasza:
pedig nem árt ha levágod,meg a nunin is, gondold el 2 szőrös összecsap,azt csak úgy repkednek az elektromos kisülések a surlódástól
4/15 anonim válasza:
2. vagyok, én gyantáztatom engem zavar ha nekem van, viszont jobban tetszik egy férfinál ha van rajta szőr...:) oké hogy levágja de ne legyen kopasz teljesen szerintem:)
6/15 anonim válasza:
én csak bozótvágózom!
mittom én 2 es álláson a hajnyírógépen lenyírom a fanszőrt oszt kész...
Szőrös is , nem is.....
eddig nem panaszkodtak ;)
máshol nem szőrtelenítek.
7/15 anonim válasza:
Számba növesztek mindent és ott lerágom
9/15 anonim válasza:
szinten hajnyirogep kettes allas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!