Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érdemes szőrteleníteni tiniként?
Disznóperzselő :D
Egyébként szerintem borotva elég hatékony :))
(elsőnek: Minden dolog, minden tárgy ELDOBHATÓ, mert el tudod dobni..)
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:12
Borotválástól nem erősődik a szőrzet. Sehol.
A borotvától márpedig erősödik a szőr!
Én is borotvát használok (sajnos), mert az epilálásra még nem szántam rá magam, csak 1x-2x, de akkor se bírtam sokáig. A borotva hátránya, hogy erősödik tőle a szőr, nem tartós (1, max 2 nap), és nem lehet gyakran csinálni, mert kipattog a bőr, s érzékeny (nekem legalábbis)
Jó megoldás lehet a gyanta.
17/L
A borotvától márpedig NEM!!!!! erősödik a szőr.
Ez egy rég megbukott sztereotípia.
Mikor visszanő a szőr, röviden sokkal erősebbnek tűnik, mint hosszan, ezért érezni úgy. Viszont ezt LEMÉRTÉK (!) többen is, és nincs befolyással a borotválás a szőrzet erősségére nézve.
Ilyen alapon, annak, aki mindig borotválja, 10 év múlva fűkaszával kéne rámenni.
Vagy egy férfi arcán, aki 40 éve borotválkozik, flexel kéne levágnia a szakállát. Soha, senki nem bizonyított ilyet, (nem véletlenül) az ellenkezőjét viszont többször is.
Istenem, nem erősödik a szőr, fogjátok már fel. Az elvékonyodott végek miatt tűnik úgy először, mintha nem lenne annyira erős, miután meg leborotválód, tompa lesz a vége, nem vékony. Ha hagyod megint megnőni 2-3 héten keresztül, ugyanolyan lesz mint mielőtt leborotváltad. -.-
Egyébként nem is mindenkinek érzékeny a bőre ennyire, én simán borotválok kétnaponta, semmi baja a bőrömnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!