Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem megy?
Nem tudom elfelejteni a srácot,akivel 3 hónapja szakítottunk.
Próbáltam már mindent: új hobbi,sokat lenni barátokkal,elmenni szórakozni, tanulásra koncentrálni, semmi sem tudja velem elfeledtetni.
Ha nem jut eszembe 1 hétig,tuti utána meglátom pl az egyetemet,és az jut eszembe,ahogy várt rám délután a parkolóban. Megyünk a belvárosba bulizni,minden szuper,majd eszembe jut,ahogy a Király utcán sétáltunk nevetve.
Egyszerűen mindenről és mindenkiről ő jut eszembe.
Ismerkedni is próbáltam már,de akkor is folyton hozzá hasonlítgattam az összes ismerkedni próbáló srácot. Nyilván labdába sem rúgtak hozzá képest.
A legrosszabb,hogy amikor így eszembe jut,mindig nagyon rossz ledvem lesz,sírok.
Ennyire érzékeny lennék?
Úgy érzem most,hogy nincs még egy ilyen fantasztikus ember ezen az egész világon és soha nem is lesz.
Ez már örökre így lesz?:/
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!