Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy működik ez Tinderen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik ez Tinderen?

Figyelt kérdés

Ma regisztráltam és lenne egy kérdésem, mert nem igazán vágom még ezt a Tinder-dolgot:D

Szóval én leszbikus vagyok és ugye bejelöltem, hogy csak nőket adjon ki. A dilemma az, hogy akiket kiad hölgyek, ők is csak nőket (illetőleg mindkét nemet) keresnek, vagy a tinder válogatás nélkül bedobja a hetero lányokat is? Mert az így elég gáz, hogy csak a szerencsén múlik, hogy éppen nők iránt is érdeklődőket fogok-e ki, vagy full heterokat:D

2017. júl. 22. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor lesz match(tehát akkor álltok párba és tudtok beszélgetni), ha ő is lájkol téged. Gondolom hetero nem fog lájkolni, így nem kell aggódnod ezen :D
2017. júl. 22. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, minden lányt bedob. Viszont a heterók nem fognak tudni arról, ha te jobbra húztad őket.
2017. júl. 22. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem dob be minden lányt, csak akik szintén csajokat vagy csajokat+pasikat keresnek.

Próbáltam már én is, és szinte az összes lány írta hogy lányt keres, kapcsolat vagy kaland céljából, gondolom heteroszexuális lányok nem ezt írták volna ki....

2017. júl. 22. 19:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Ééértem. És ha én lájkolok/szuperlájkolok valakit, akkor azt nekik kiírja, vagy csak akkor, ha match van?
2017. júl. 23. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szuperlájkolsz, azt látja, a sima lájkot csak akkor, ha ő is lájkol téged.
2017. júl. 23. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!