Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mit várnak az ilyen csajok?
Bizros azt akarják, hogy betalálják őket az ilyen hisztipistik, mint te.
Miért, ha ír magáról pár sort, attól te szellesebb és kreatívabb leszel? Nem.
legyél velük az elején kicsit flegma, lenéző, de ne vidd túlzásba, sértő azért már ne legyél velük.
ezzel felkelted az érdeklődésüket, utána már lehet értelmesen is kommunikálni velük
a legtöbb hü lye pics ánál beválik :)
Egy biztos, ha valaki flegma egyből szétválásra nyomok még csak meg sem indoklom neki.
Egyébként egy csomóan indítanak azzal, hogy "Szia, hogy vagy, milyen napod volt?" Szerintem ez azért több, mint a mizu, de jó beszélgetés indító.
Bocs, de nagyon gáz, ha neked mankó kell egy jobb indításhoz. Az se jobb a mizunál, ha azzal indítasz, ami az adatlapon van. "Szia! Én is szeretem a kutyákat." Mint a dedóban...
Aki ezen nem tud túljutni, hogy egy nőre ráírjon/megszólítsa, vajon miért van egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!