Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszöktem vele de el akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszöktem vele de el akarom hagyni most menjek vissza haza? 18 l

Figyelt kérdés

Hülyének néz!!

Ez az elejétől kezdve tiltott kapcsolat volt.

Aztán végül megszöktem vele. Akkor már terhes voltam.

Csak ő van nekem meg a gyerek. De teljesen hulyenez néz. Én ezt nem akarom tovább csinálni. De otthon még rosszabb volt .

Nem merek visszamenni. Mit kezdjek ott egy gyerekkel?

Itt is utal mindenki mert mikor én vele elkezdtem foglalkozni még felesége volt.

Úgy elrontottam az egész életem egy férfi miatt!!

Ez nem igaz....

Mit kéne tennem???

Tőle függők n tudom mit tegyek.

2017. júl. 21. 13:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
Anyaotthon!!!
2017. júl. 21. 14:46
 12/17 anonim ***** válasza:
37%

Ha legalább nem egy házas emberrel keféltetted volna magadat,még tudnálak is sajnálni.De így megérdemled a sorsodat,mert erkölcsileg ez úgy megvetendő ahogy van,mindkettőtök részéről.

Egyik válaszoló leírta,hogy egyedül azt tudod csinálni,hogy bekéretőzöl egy leányanyákat fogadó otthonba,legalább leérettségizel estin,vagy tanulj ki szakmát és neveld úgy a gyereket,hogy a lehető legkevesebbet érezze a dologból.Na meg 10-20 év múlva utalást se tegyél rá,hogy a kanod miatt hagyott el,mert ő nem tehet semmiről.

13/17 anonim ***** válasza:
51%

Mi a probléma? Miért akarod elhagyni?

Erről kicsit többet kell tudni. Ha ez nem troll kérdés...

14/17 anonim ***** válasza:
51%

szal felrúgtad az életed és kockára tetted egy akkor még meg sem született babáét. Szép munka.

Gőzöm nincs mit tennék a helyedben. Talán megpróbálnám valahogyan megoldani a lakhatást és munkát keresnék.

2017. júl. 21. 14:55
 15/17 anonim ***** válasza:
2017. júl. 21. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
16-os, ezen felröhögtem, "nem parancsol senki, sem anyám, sem apám" XD
2017. júl. 21. 15:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ha elszöktél vele, akkor feltételezem, jogot formál arra, hogy megmondja, mi legyen, mit csinálj. Ne törődj vele, tényleg menj anyaotthonba. Tanulj, keress munkát.
2017. júl. 21. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!