Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivertétek már a saját szátokba kíváncsiságból valamilyen módon srácok?
Figyelt kérdés
Múltkor olvastam valahol, vagy van aki kipróbálja.. Hát elég bizarr :S
De ma már biztos ez is tök természetes dolog..szóval? :D
2010. máj. 22. 08:41
21/27 anonim válasza:
Én nem fiam, de te már biztosan, ha ilyet kérdezel!
Üdv,
Gyuluska Bácsi
22/27 anonim válasza:
anonim oldal
lehetek őszinte
próbáltam
tudom, hülye voltam, sőt nem voltam magamnál, de legalább tudom hogy szar
16F
23/27 anonim válasza:
hát igen... fiúk, ha ez szerintetek ennyire undorító, akkor miért vagytok felháborodva, ha egy csajnak is undorító??
26/27 anonim válasza:
Eppaz elvarod a csajodtol de te undoritonak veled. Kostold meg es utana add a csajodnak oda melytorkos szopasra!
27/27 anonim válasza:
Hát milyen íze lehet?
keserű? édes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!