Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kivertétek már a saját szátokb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivertétek már a saját szátokba kíváncsiságból valamilyen módon srácok?

Figyelt kérdés

Múltkor olvastam valahol, vagy van aki kipróbálja.. Hát elég bizarr :S

De ma már biztos ez is tök természetes dolog..szóval? :D

2010. máj. 22. 08:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 9:26-os:

Ilyen baromságot se sok nő írna, gondolkodj már el egy picit, maximum a b*zik nyalják be sajátjukat.

Persze nem minden a nő dolga otthon, nyilván a pasi is segít bizonyos dolgokban, mert egy háztartásban élnek és valószínűleg normális a pasi, feltéve ha a csaj nem otthon mereszti a pics@ját egész nap és nem jár el dogozni.

Amúgy meg 18 éves vagy mégis mivel akarsz felvágni, élettapasztalatod az még a béka segge alatt van kislányom, úgyhogy a nagyfokú életkiosztásból kicsit vissza lehet venni. 31/f

2010. máj. 22. 11:19
 12/27 anonim ***** válasza:
Csak két szó: HÜLYE VAGY?:D
2010. máj. 22. 12:01
 13/27 anonim ***** válasza:
INKÁBB KERESS EGY CSAJT!!
2010. máj. 22. 12:09
 14/27 Szesze ***** válasza:

11.19

Fel hívnám a figyelmed, hogy a 09.26os és a 11.08as két különböző személy. Én írtam, a 11.08ast.

Szerintem is baromság, hogy a saját magadét benyald ez egyértelmű, én csak a házimunkás dologra írtam. Azért, ahhoz képest, hogy 31 éves vagy elég gyerekes vagy, és nagy képű.

Vendi

2010. máj. 22. 12:19
 15/27 anonim ***** válasza:
Nekem, még nem sikerült, csak a hasamra élveztem.
2010. máj. 22. 13:26
 16/27 anonim ***** válasza:
Véletlen sikerült a barátomnak.
2010. máj. 22. 20:46
 17/27 anonim ***** válasza:
9.26-os vagyok.Egyébként 32 leszek nemsokára kedves 31/F úgyhogy én is tudnék mit mesélni hidd el.Egyébként én nem undorodom a sajátomtól ha undorodnék a puncim nedvétől nem is várnám el a pasimtól,hogy a nyelvével kényeztessen...ő is undorodik a saját spermájától tehát tőlem sem várja el,hogy lenyeljem.Egyébként ehhez semmi köze ahhoz hogy ki főz otthon stb...
2010. máj. 22. 22:50
 18/27 anonim ***** válasza:
Jujjjj...ez már fáj!:)
2010. máj. 25. 17:55
 19/27 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, de szerintem megharap :)
2010. máj. 25. 18:20
 20/27 anonim ***** válasza:
nincs ebben semmi különös, egyszer kétszer kipróbálod és rájössz, hogy nem akkora nagy szám az egész, és egy nővel azért jobb
2010. máj. 25. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!