Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivertétek már a saját szátokba kíváncsiságból valamilyen módon srácok?
Múltkor olvastam valahol, vagy van aki kipróbálja.. Hát elég bizarr :S
De ma már biztos ez is tök természetes dolog..szóval? :D
Kedves 9:26-os:
Ilyen baromságot se sok nő írna, gondolkodj már el egy picit, maximum a b*zik nyalják be sajátjukat.
Persze nem minden a nő dolga otthon, nyilván a pasi is segít bizonyos dolgokban, mert egy háztartásban élnek és valószínűleg normális a pasi, feltéve ha a csaj nem otthon mereszti a pics@ját egész nap és nem jár el dogozni.
Amúgy meg 18 éves vagy mégis mivel akarsz felvágni, élettapasztalatod az még a béka segge alatt van kislányom, úgyhogy a nagyfokú életkiosztásból kicsit vissza lehet venni. 31/f
11.19
Fel hívnám a figyelmed, hogy a 09.26os és a 11.08as két különböző személy. Én írtam, a 11.08ast.
Szerintem is baromság, hogy a saját magadét benyald ez egyértelmű, én csak a házimunkás dologra írtam. Azért, ahhoz képest, hogy 31 éves vagy elég gyerekes vagy, és nagy képű.
Vendi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!