Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korpás fiúval, lánnyal volt már dolgotok?
#10 Csatlakozom. A helyzet annyiból rosszabb, hogy nő vagyok. Kivágtam már egy csomó pénzt rá, de alapvetően száraz, repedezett a bőröm, krétafehér és mindenre érzékeny. Annyival javítok a dolgon, hogy mosom és fésülöm mint a gép, így kevésbé látszik. Nem érzem magam igénytelennek, sőt görcsöltem is rajta eleget... bár párkapcsolatban ez nem volt probléma, még nem találkoztam olyan férfival, akinek ne lett volna valamilyen nagyobbacska külső problémája és ne tudta volna elfogadni.
Persze tudom, hogy itt a GyIK-en mindenki tökéletes, és nem állna össze korpás hajúval, pattanásossal, görbe fogúval, dagadttal, stb.
Régebben korpás volt a hajam. Semmi különösebben vészes, de mindig látszott. A barátnőmet nem érdekelte, akkor sem, amikor ismerkedtünk és utána sem. Azóta levágattam a hajam, gyakran mosom és el is múlt szerencsére.
Nekem sem tetszik, de simán el lehet fogadni. És nem nézek emiatt igénytelennek senkit alapból.
Köszönöm @11.
Nem tudom, hogy ilyen problémánál szamit e, hogy férfi vagy, vagy nő, és elfogadóbb e valamelyik nem a másikkal szemben.
Minden esetre nem könnyű, ha a bőröd problémás, azt szembetűnő, rögtön mindenki látja, kapja az ember a jobbnál jobb tanácsokat, hogy mit kellene csinálnia, mintha olyan hülye lenne, hogy magától nem jut eszébe.
Nem baj, próbálom jól érezni magam a bőrömben ☹
(#10 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!