Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők nektek tetszik ez a felsőtest?
Szerintetek ez a test jól nézni (a fejét ne nézzétek kizárólag csak a testét). És ha egy szép fej is társulna mellé akkor nem számítana túl kigyúrtnak?
Bár nem Nő vagyok, de néhány jó tanács.
16 éves koromban azzal cukkoltak a suliban hogy milyen vékony vagyok, 184cm 65kg voltam. Aztán lementem edzeni és szorgos és kitartó munkával feltornásztam magam 80kg egy nyár alatt, nagyon büszke voltam magamra,de semmi hatása sem volt. A kondi teremben azt mondták, hogy most értem el az alapot, ne legyek eltelve önmagammal és még keményebben edzettem, ez ment 3 évig, nap mint nap és 105kg voltam az egyetem végén. Volt néhány kapcsolatom, de egyik sem volt tartós, volt aki már azt mondta, hogy ez túl sok és ilyen testtel már többet foglalkozommagammal mint a saját partneremmel. Aztán egy sérülés miatt kihagytam pár hónapot és rádöbbentem, hogy teljesen igazuk volt, és nagyon dühö9s voltam magamra amiért éveket áldoztam a semmire. Baráti tanács hatására kezdtem el táncolni tanulni, mert egyrészt tetszett, másrészt ott Nők között lehettem és elegem lett a konditerem büdös szagából és a súlyok számolgatásából. Az elején nagyon vacakul ment, nagyon merev voltam, de fél év elteltével kezdett megjönni az önbizalmam, meg ledobtam 15kg. 1 év elteltével már egész jó volt a helyzet,nagyon könnyen ismerkedem, könnyen megtaláltam a közös szót a partnerekkel, mert hozzászoktam a társaságukhoz, nem távolról figyelem őket hanem közelről foghattam a "kezüket". A való életben senki sem kérdezi, hogy hány kiló vagy és mekkora a bicepszed vagy milyen kockás a hasad, mert ez rohadtul nem érdekel senkit, arra kíváncsiak mit tudsz nyújtani a való életben, hogy megtudod-e őket nevettetni, hogy tudsz-e velük kommunikálni, hogy tudnak-e vonzódni hozzád.
A testépítés kiegészítésként jó dolog, de nem szabad túl sok időt pazarolni rá, főleg ha a partnerkeresés motivál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!