Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ki az akinek ez a felsőtest nem tetszik? Létezik ilyen hogy ez valakinek nem jön be?
2009. okt. 21. 01:48
1/21 anonim válasza:
nem dobnam ki az agyambol te szerintem hulyen nez ki ezen a fiun a szor
2/21 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Mondjuk én fiú vagyok :DA_.s
3/21 anonim válasza:
Igen, létezik. Nekem túlontúl izmos (egy kicsi nem árt, sőt, de nem szeretem az ennyire kigyúrtat), és igen, ezen már a szőr is szinte hülyén és természetellenesen néz ki.
4/21 anonim válasza:
én se vágnám ki az ágyammból :D
5/21 anonim válasza:
Szerintem is túl izmos. Persze én se rugdalnám ki a hálószobából... :)
6/21 anonim válasza:
valahogy a szőr nem áll jól neki:D de amúgy jól néz ki nagyonis! Csak szerintem jobb egy picit, amikor puhább pocin alszol:)
7/21 anonim válasza:
az izommennyiség szerintem tökjó. a szőr viszont olyan bugyután nézki, olyan mintha mégcsak most nőne ki :D
8/21 anonim válasza:
Én szőröstül-bőröstül bevállalnám, nekem bejön.:-D
9/21 anonim válasza:
picit túl sok az izom, de azért nem csúnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!