Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik az öszinteséget?
ma 19:31
Azért nem mondanám hogy minden eladó szomorú,de rajta látszik valami.
Nem kell mondanod semmit, csak leírtam a saját tapasztalataimat - ami persze nem garantálja, hogy másnál ugyanez a helyzet, de mivel nőből van és napi többszáz emberrel találkozik, ezért gyanús, hogy hasonló...
Én sem vagyok fullos nő, egyáltalán semmit nem sminkelek, sőt, melóba direkt bővebb, nem túl csinos, nyakig takaró felsőket veszek fel, szigorúan hosszúnadrággal, negyven fokban is. Ez valamennyire redukálja a dolgot, de nem szünteti meg.
A lényeg am. ugyanaz; próbáld meg, hiszen nincs veszteni valód (csak úgy éreztem, válaszolnom kell).
ma 19:40
Igazad van nincs veszteni valóm.
Bocs, de te nem vagy képben az őszinteség jelentését illetően. Amit tervezel nem őszinteség, hanem "ajtóstól a házba rontás", ráadásul elég fantáziátlan módon. Őszinteség az, amikor a randin elárulod, hogy horkolsz, vagy hogy utálod a romantikus filmeket.
Elhívhatod egyből randira, de ezért még nem fog hasra esni egy csaj sem, hogy "jaj, milyen őszinte vagy, hát persze, hogy randizok veled!" Nem azért, mert a csajok gonoszak, hanem mert egyetlen ember sem így működik.
Inkább próbálj meg vele előbb flörtölni, a reakcióiból leszűrheted, érdemes-e magasabb fokozatba kapcsolni, és elcsavarni a fejét.
(Ja, "tetszik" és nem "tettszik". Inkább ne írj szerelmes levelet.)
Egyáltalán nem számít nekik az őszinteség. Már maga a randevú is arról szól, ki tud szebben és nagyobbat hazudni. Senkinek nem prioritás az igazmondás. Ide süllyedtek a párkapcsolatok.
Korcs egy világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!