Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg a rossz fiúkat szeretik? Főleg a 18-25 éveseket gondolok
Most ez olyan, hogy az önmagukat "jófiúnak" kategorizáló pasik között is láttam már kurucinfót olvasó, a nők véleményére kevesebbet adó pasit, aki azért tette magát ebbe a csoportba, mert magába forduló volt, nem pedig nagyhangú, széles baráti körrel.
Nálatok a jófiúság egy az egyben ugyanazt jelenti, mint a nyámnyilaság.
Max a leglecsúszottabb nők azok, akik direkt arra izgulnak, hogy egy pasi legyen r0hadék, de a többségnek az kell, hogy a társával lehessen jókat röhögni, ne kelljen folyton könyörögni neki, hogy mozduljanak végre ki egy kicsit a házból (nem is bulizásra gondolok, hanem bármire) és legyen tartása.
Ez a "mindenki rosszfiú, akinek van valamennyi szociális érzéke" kb olyan, mintha egy csaj, aki folyton fingik arra fogná a párkeresési nehézségeit, hogy túl házias és hűséges. Lehet, hogy igaz rá ez a 2 dolog, de a probléma forrása máshol van.
NEM! Én a FÉRFIAKAT szeretem és nem a rossz fiúkat. A rossz sem stimmel. Inkább legyen kedves,határozott, céltudatos, művelt, okos,intelligens,nyitott és türelmes típus egy szelíd oroszlán. De ne egy megbízhatatlan nagymenő tizenéves sza#zsák.
19/L
#23 #25
lol mondjuk a politikát a párkapcsolatokkal keverni nem csak hülyelibsi dolog, mint ahogy a mellékelt 3 oldalas példa mutatja: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nekem mindig is a csendes, jófiúk jöttek be.
A párom elég csendes, sok önbizalma sincs, de mégis több, mint nekem, romantikus, érzelmes, bújós. Nekem ez kellett mindig.
Ti hol éltek, hogy csak a két véglet létezik? Inkább halnék meg egyedül, mint hogy összejöjjek egy "jófiúval" vagy egy "rosszfiúval".... Arany középút a legjobb.
A párom pl határozott, kiáll magáért, benne van minden őrültségben, lehet vele bulizni, vannak barátai (bár nem igazán értem, ezeket a dolgokat miért úgy sorolják sok helyen, hogy "rosszfiús" tulajdonságok....) Emellett talpig becsületes, segítőkész, őszinte, aranyból van a szíve, romantikus, tud bújós lenni, és okos. Soha nem emeli fel még a hangját se, de tudom, hogy ha valaki bántana, azt határozottan eligazítaná (volt már rá szükség) Tökéletesen egyensúlyban van nála a határozott, magabiztos, sokak által "rosszfiúsnak" titulált mentalitás, meg a nyugis "jófiú" mentalitás. Mindkettő nagyon hiányozna, ha nem lenne meg benne.
Se a tisztességtelen bunkó "rosszfiúkból", se a magukat "jófiúnak" reklámozó passzív-agresszív komplexusos szerencsétlenekből nem kérek. (személyes tapasztalatom, hogy aki saját magára használja a "jófiú" kifejezést, az NAGYON távol áll attól, hogy jó legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!