Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél egyszerűbb és butább valaki annál jobban érdekli a külső?
Mert én ezt figyeltem meg. Pl. itt vannak ezek a valóságshow-k a tv-ben ahol ugyebár nem túlságosan intelligens emberek fordulnak meg és mindegyik borzasztóan külsőségentrikus. Csak a nagy izmok a férfiaknál, a nagy mellek a nőknél stb. De a nagymenő feszítős, izomagy bunkók sem dúskálnak az IQ-ban, ahogy a felfújt, cicababák sem.
Nekem akkor tűnt ez fel először amikor egyetemre mentem és ott sokkal inkább előtérbe került a sz ész és a belső is. Alapszakon nem olt ez annyira hangsúlyos de most doktorinál már nagyon. Olyan párokat látok gyakran ahol egyikük sem szépség viszont rettentő okosak és náluk sokkal fontosabb a műveltség, a közös érdeklődés mint az izmos, a haj meg a ruha.
Minél okosabb egy ember annál fontosabb neki a belső és minél butább a külső?
felszínesség= butaság, egyszerűség
okos nem = az igénytelenséggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!