Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elfogadnatok ha a parotok azt mondja hogy ti csak otthon mossatok fozzetek takaritsatok es ne dolgozzatok ne jarjatok sehova?
En 18 vagyok.
Egy ilyen embert fkvtam ki. Még a boltba sem enged. Persze őt engedjem minddhova.
Nem. Kizárt.
Az tök oké lenne, hogy ő 8 órában dolgozik, én meg 4, + enyém az összes házimunka, de munka nélkül nem lennék meg, az meg, hogy "sehova nem enged", egyszerűen nevetséges...
Hogy lehet szeretni egy ilyen embert?
Én azt tanácsolom,hogy költözz vissza a szüleidhez vagy más családtagjaidhoz.
Nem, nem normális, nem vagy a barátod tulajdona, nincsen joga megmondani mit csinálj.
Én kiröhögtem volna amikor ilyenre kér és ott hagyom a fenébe.
Senkinek nem vagyok a cselédje és magam döntöm el,hogy hova és mikor megyek, majd ő mondja meg, hogy dolgozhatok vagy nem?Lol
23. vagyok.
Ne sértődj meg, de az ilyen nőknél a következő lépes az, hogy felcsináltatják magukat és onnantól kezdve tényleg esélyük sem lesz kimenekülni ebből a helyzetből.
Menj el, amíg lehet..18 évesen nem értem miért vagy még vele.
Olvass utána a bántalmazó kapcsolatoknak!
Ez MÁR az! Korlátozza a szabadságod, parancsolgat, engedélyt kell kérned, anyagi függésben tart.
A következő lépés lesz az, hogy kapsz valamiért egy orbitális nagy pofont. Aztán két napig a tenyerén hordoz. Legközelebb már rendesen megver. Utána megint kicsit kényeztet.
Te meg törölgeted a törött kezeddel az orrod vérét, mert nem tudsz menni sehova. Gyakorlatilag a tulajdona leszel, azt tehet veled, amit nem szégyell, és nem sok szégyenérzet van az ilyenekben.
Tippelek: kicsit idősebb nálad, ugye?
Szokott veled kiabálni, fegyelmez, parancsolgat. Nem enged beszélni se a rokonaiddal, se barátokkal.
Nem tudom, hogy hol éltél eddig (remélhetőleg nem gyermekotthon, mert ez is jellemző), és nagyon gyorsan költözz vissza olyankor, amikor nincs otthon!
Elhiszem, hogy szereted! Ő viszont nem szeret téged, csak kihasználja, hogy naiv vagy, és úgyse hagyod el. Azért nem enged dolgozni, hogy ne is tudj sehova menni. Akkor se, ha rendszeresen bántalmaz.
Arra mérget veszek, hogy a szóbeli bántalmazás most is mindennapos.
Tudom, hogy úgyse fogsz hinni nekem, és nem fogsz elköltözni. Majd olvasd vissza az első verés után, amit írtam.
Ciganypolitika😂
Van benne igazsag boven de az h boltba se enged ki az tulzas meg az is h o nelkuled mindenhova elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!