Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elfogadnatok ha a parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elfogadnatok ha a parotok azt mondja hogy ti csak otthon mossatok fozzetek takaritsatok es ne dolgozzatok ne jarjatok sehova?

Figyelt kérdés

En 18 vagyok.

Egy ilyen embert fkvtam ki. Még a boltba sem enged. Persze őt engedjem minddhova.

2017. júl. 16. 21:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%
Végigtanultam az életem, megtapasztaltam minden szarságot amit csak az élet nyújthat, szóval én férfiként már örülnék ha ilyen helyzetben lehetnék.
2017. júl. 16. 21:54
 12/27 A kérdező kommentje:

Istenem egybol azr irjak rinyalok. Ez nem rinyalas hogy megkerdezem. Azert van ez az oldal nem?

Nem kifogtam hanem valasztottam ez teny. Nagyon szeretem

2017. júl. 16. 21:54
 13/27 anonim ***** válasza:
92%

Mi az, hogy kifogtad?

Választottad őt, ahogy azt is választhatod, hogy ne legyél vele.

'Még a boltba sem enged'. Ó, és még én vagyok féltékeny típus... :DDDDDDDD

Hagyd ott.

21/L

2017. júl. 16. 21:57
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon szeretem"

Akkor éld a csicska, papucs, RABSZOLGA életet! Pápá fiatalság. :D

2017. júl. 16. 21:58
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon szeretem"

Drága 18 éves, mi a jó fenét tudsz szeretni egy olyan elmebeteg pasiba, aki még a boltba sem enged el és gyakorlatilag fogva tart?

Igazi áldozattípus vagy. Legyen már több eszed!

2017. júl. 16. 21:59
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadnám el. Szabad ember vagyok.
2017. júl. 16. 22:01
 17/27 anonim ***** válasza:
94%
A te életedet úgy cseszed el, ahogy szeretnéd, én ezt nem hagynám, akkor sem, ha lepontoznak az idióták. Önálló felnőtt nő vagyok, engem egy pasi sem kényszeríthet rabszolgasorsra, mellesleg jó ismeretségem van a honvédség felé, szóval lenne segítségem egy ilyen gyökérrel alaposan elbánni, ha erősködni próbálna.
2017. júl. 16. 22:01
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Jó hülye vagy XDDDD Nem, én nem hogy páromnak, de havernak se, sőt egyáltalán ismerősnek se fogadnék el egy ilyen mentálisan sérült, elmebeteg pszichopatát.

De hajrá, te azt csinálsz amit akarsz :DDD

2017. júl. 16. 23:12
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakított.

Én nem fogadnám el, nem vagyok rabszolga.

2017. júl. 16. 23:22
 20/27 Fish1 ***** válasza:
100%
Semmiképpen sem. Egyrészt nem adnám fel az álmaimat, másrészt nem akarnám szétunni magam a 4 fal között, harmadrészt az ilyen birtokló emberekből könnyen válik bántalmazó, ha a dolgok nem úgy történnek, ahogy ők akarják.
2017. júl. 17. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!