Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz ha 2 hónap után küldök a postán egy 35 cm ferraris szíves macit a lánynak? F/27
Figyelt kérdés
A lány 17 én meg most nem rég lettem 27 nagyon bele habarodtam ebbe a lányba.2017. júl. 16. 20:57
11/12 anonim válasza:
Örülni szoktak a lányok az ilyesminek.
De tényleg eléggé érdekes így a dolog, ekkora korkülönbség ennyi idősen számít.
Ő még le sem érettségizett,a szüleivel él.
Te évek óta dolgozol, független felnőtt ember vagy.
Nagy a korkülönbség, később nem lenne az.
12/12 anonim válasza:
Tekintsünk el attól, hogy ki hány éves... Szerintem baromi gáz a szíves maci, ne haragudj. 20 évvel ezelőtt a 13 éveseknél talán még menő volt, de könyörgöm, találj már ki valami kreatívabbat. A szíves bögre sem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!