Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan zavar ez szerintetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar ez szerintetek, Ti hogy reagálnátok erre a helyzetre?

Figyelt kérdés

Barátomnak már több éve, még megismerkedésünk (fél éve) előttről van egy nagyon aranyos (méregdrága) kiskutyája, amit persze én is szeretek. Azt viszont túlzásnak tartom, hogy egy szobában is alszik vele, egy levegőt szívnak, ami számomra nagyon zavaró lesz majd a későbbiekben, ez tuti. Arról nem is beszélve, hogy kizárólag a legextrább emberi ételekkel eteti, amihez mondjuk csak én is ritkán jutok hozzá, evés közben pedig az egyik kezével ad neki belőle. Nekem mindig nagytestű, normális kinti kutyám volt, nem pedig egy ehhez hasonló kis pótlék.

A lakásban a cigiszag (pár hónap után tudtam meg, hogy 20 éve dohányzik) és a kutyaszag keveredik, ez így elég erős...

2017. júl. 16. 16:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a véleményeket.

#10:

Igen zavar, hogy valaki a kutyát mint háziállatot a gyerekének tekinti, rosszul vagyok a gondolattól is, pedig nálam kevesen szeretik és védelmezik jobban az állatokat...

A cigi pedig belülrõl pusztítja a szervezetet, s bár megígérte, hogy leszokik, ebbõl semmi nem lesz, tovább pöfékel...

2017. júl. 16. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!