Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a munkatársaimtól, ügyfelektől sokszor megkapom, hogy csinos vagyok, de szinte sosem azt, hogy szép, akkor igazából csak az alakom jó, de az arcom nem szép?
Figyelt kérdés
(Formaruhában vagyunk, ami nem kihívó, átlagos, tehát az öltözéknek itt nincs szerepe. ) 24/L2017. júl. 16. 11:54
11/26 A kérdező kommentje:
9-es olvass már vissza, leírtam, hogy a szép szerintem nagyobb bók, ezért örülnék neki jobban. Szóval mielőtt a szellemi képességeimet minősíted, előbb nézz magadba.
2017. júl. 16. 12:27
13/26 anonim válasza:
Formaruha? Rákérdezhetek? McDonnald's? 😂
14/26 anonim válasza:
Jobb lenne, ha rendőr néni lenne. 😂
15/26 A kérdező kommentje:
Nem lényeges a kérdés szempontjából, felesleges is találgatni, mert nagyon messze vagytok és nem írom le.
2017. júl. 16. 12:39
16/26 anonim válasza:
#11: Ha sokadszorra sem érted meg, hogy a szépség dicsérése nem fér bele egy hivatalos vagy semleges munkatársi viszonyba, akkor nem az én agyi képességeimmel van a baj. Tök mindegy, hogy te a szépséged dicsérését nagyobb bóknak tartod-e, azt kellene felfognod, hogy ez túlmutat a kollegiális viszonyon, egy ügyfél meg abszolút nem engedhet meg magának ilyesmit.
17/26 anonim válasza:
Pedig az értelmi képességeidet tekintve valami gyorsétterem szintű munka lesz az...
Érdekes, irodában dolgozom, nálunk a kolléganők inkább azért vannak kiakadva, hogy ne a kinézetük, hanem a munkájuk alapján ítéljük őket, és elég morcosak, ha valaki a kinézetükkel van elfoglalva. Igaz, nálunk főleg közgazdászok és mérnökök a lányok is..
18/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, vicces, de ráhibáztál a végzettségemre, mégis jól esik, ha dicsérnek és nem nyafogok, ha nem kizárólag a munkám miatt méltatnak, aki ezen fennakad az szerintem álszent.
2017. júl. 16. 13:07
19/26 anonim válasza:
24 évesen már nem hordanál formaruhát ezekkel a szakmákkal (annyira meg nem vagy eszes, hogy az egyetlen formaruhás helyen dolgozz, de nem segítek mi az, mert magadtól úgysem tudod)
20/26 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de azt hiszem, sőt tudom, hogy nálad több eszem van és ezzel a tiédhez hasonló kommentekre való válaszolást befejeztem.
2017. júl. 16. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!