Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek tapasztalata a szivkuldi.hu társkeresőről?
Vélemény, tapasztalat érdekelne erről az oldalról: [link]
Köszönöm a válaszokat előre is.
Szia! Az oldal valóban nagyon egyszerű, regisztrálsz, aztán küldheted a leveleket, meg kapni is fogsz jó néhányat :). Én azért valasztottam annó ezt az oldalt, mert egész normális bemutatkozásokkal találkoztam, amikor összehasonlítgattam az ilyen társkereső oldalakat (csak ingyeneseket néztem). A Párommal is ezen az oldalon találtuk meg egymást. Igazából én csak a "női" oldalról tudok véleményt mondani. A regisztració után szinte folyamatosan kaptam leveleket (pedig teljesen átlagos vagyok, semmi extra), nekem időm sem volt az odalon böngészni. Azon a héten, amikor regisztráltam, elkezdtem levelezni a jelenlegi Párommal, és lényegében néhány komolyabb levélváltás utáne is jelentkeztem.
Ma már jegyben járunk :). Nekem szerencsém volt :).
Azt is elmondhatom, hogy egy kellemetlen levéltől tekintve, egyik levél hangvétele sem volt bunkó, illetve engem elkerültek a csak egyéjszakás kalandokat keresők is is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!