Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány, akivel együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány, akivel együtt dolgozom és viszonylag sokat beszélgetek sohasem kérdez tőlem/rólam semmit (velem ellentétben), annak mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Úgyértem tényleg semmit. Semmit. Abszolút semmit. Se hogy milyen napom volt. Mit fogok csinálni munka után. Milyen évem volt (egy éve is együtt dolgoztunk). Hogy alakultak a tanulmányaim. Semmit. Nem tudom tovább fokozni mennyire nem érdeklődik.

Ha én kérdezem valamiről hosszasan kifejti, nem egy-két szavas válaszokat ad, egész jókedélyű, nem látszik rajta hogy teherként élné meg az érdeklődésemet.

Ennyire leszarna nem csak mint férfit, de embert is?

2017. júl. 14. 00:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Van aki egyszerűen nem kérdezősködik, van aki meg állandóan. Ennyi.
2017. júl. 14. 08:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kollegák között én se kérdezgetek soha, nem tartom illőnek. Válaszolgatok szívesen én bármire, ha valaki nyíltabb, meg ha mondjuk magától elkezd mesélni magáról az illető, akkor szívesen veszem. De nálam van egy láthatatlan határ a kollegális viszonyban, hogy nem mászom bele a másik magánéletébe kérdés nélkül.

Persze, vannak olyan kollegáim, akik már barátok is, de az megint más.

2017. júl. 14. 09:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát sejtettem, hogy ilyesmi. Hagyom akkor a fenébe. :)
2017. júl. 14. 10:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Én nem hagynám. Max rákérdeznék, találkozna e munkán kivűl velem egy kávéra.
2017. júl. 14. 11:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Egyébként annyira magánéleti dolgokról nem szoktam kérdezgetni. De "kénytelen" vagyok beszélgetni vele valamiről, mert olyan munkánk van, hogy rengeteg semmittevős időnk van. Nincs dolgunk, de ott kell lenni. Sokkal kínosabb egymás mellett kukán ülni.
2017. júl. 14. 11:33
 16/19 anonim ***** válasza:
38%

Zsáj segénykéim, de somorú ezs, hogy egy csomó lógásotok van legálisan...

Amúgy hívd el. 90%, hogy nemet mond, de legalább nem agyalsz többet.

2017. júl. 14. 12:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Valaki csendesebb, kevésbé bőbeszédű, ami nem jelenti azt,hogy nem érdeklődik irántad. Ő lehet jobb megfigyelő, kétszer is meggondolja hogy mit beszél, nem fecseg feleslegesen,nem szereti a pletykát. Nem tudom ebben mi a rossz... Nem lehet mindenki egyforma. Ha tetszik neked és akarsz tőle valamit akkor hívd el valahová, az is lehet,hogy a munkahelyen nem tudja vagy nem akarja magát elengedni. Azért mások előtt nem lehet olyan nyugodtan beszélgetni. Szóval nem biztos,hogy leszar. :D Lehet szégyenlős.
2017. júl. 14. 15:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én olyanokkal vagyok szótlanabb (bár ez azt jelenti nálam, hogy a kérdéseire se adok terjengős válaszokat) akik egyáltalán nem érdekelnek, sem mint ember, sem mint férfi. Ez adódhat abból, hogy nem szimpatikus nekem, vagy azt látom nem nagyon van közös témánk, vagy egyszerűen olyan a személyisége, amit nem bírok. Aki érdekel (akár csak simán barátként tekintek rá, akár potenciális pár jelöltként) attól kérdezni szoktam, hiszem szeretném jobban megismerni. Ha esetleg csak mondjuk félénk lenne, vagy zavarban van a közeledben, akkor meg nem adna ilyen hosszú válaszokat. A válaszait meg lehet hogy udvariasságból adja elő kedélyesen. Szóval ne haragudj, de szerintem nem érdekled őt :/
2017. júl. 14. 19:58
 19/19 anonim ***** válasza:

mi a munkatok, ha szabad kerdezni?

hogyhogy sok a semmittevos ido?

2017. júl. 14. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!