Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha a barátnő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha a barátnő nem tud kaját csinálni?

Figyelt kérdés

A barátnőm ehetetlenül főz.

Mindent több recept alapján csinál, továbbá telefonálgat az ismerőseinek.

Mindig az a vége, hogy ülünk a kaja fölött, és röhögünk.

Fogyókúrának mondjuk jó.

Csak akkor van emberi fogyasztásra alkalmas étel, ha én csinálom vagy kint eszünk.

Nem hajlandó főzőtanfolyamra menni, pedig már azt is felajánlottam, teljes egészében állom a tanfolyam díját. Mondjuk sajnálnám is az oktatót.

2017. júl. 12. 22:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Hát tanítsd meg, okoska.

Az én kedvesem nem szarul főz, csak ritkán, de együtt meg szívesen.

2017. júl. 13. 11:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha nem akar ezzel foglalkozni különösebben akkor ez van. Nem kényszerítheted tanfolyamra, ha egyszer nem érdekli. Tanítsd meg te, hátha úgy vevő rá.
2017. júl. 13. 12:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Nálunk az anyós főz rosszul, a csirkepörkölt úgy néz ki, hogy hús (de semmi mellehús csak comb, hát stb), az felöntve íztelen vízzel. Szerintem gusztustalan. Azért főz így, mert lusta és mindent elkapkod, délbe kezd el gondolkozni mi legyen a kaja, pedig a csirkepörköltet nem akkor kéne elkezdeni, hogy az jó is legyen. Meg kispórol mindent belőle vagy sz.rt tesz bele.
2017. júl. 13. 12:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Ritka negatív tehetségnek kell lenni, hogy valaki elrontson egy rántottát. De ha neki ez a gyenge oldala, akkor ez van. Van, aki kétbalkezes, attól nem érdemes elvárni hogy pl. szereljen vagy kézimunkázzon. Szóval ha ennyire nem megy neki, akkor minek erőltetitek? Főzz te vagy rendeljetek máshonnan.
2017. júl. 13. 12:42
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha neked ennyire fontos,hogy tudjon főzni a párod,akkor keress mást.
2017. júl. 14. 10:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Van aki szakács szakmával se tud főzni, erre egy kicsit születni is kell...
2017. júl. 14. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!