Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha a barátnő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha a barátnő nem tud kaját csinálni?

Figyelt kérdés

A barátnőm ehetetlenül főz.

Mindent több recept alapján csinál, továbbá telefonálgat az ismerőseinek.

Mindig az a vége, hogy ülünk a kaja fölött, és röhögünk.

Fogyókúrának mondjuk jó.

Csak akkor van emberi fogyasztásra alkalmas étel, ha én csinálom vagy kint eszünk.

Nem hajlandó főzőtanfolyamra menni, pedig már azt is felajánlottam, teljes egészében állom a tanfolyam díját. Mondjuk sajnálnám is az oktatót.

2017. júl. 12. 22:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

Elmentek ti a búsba. Amikor a kérdező főz akkor a csajára is főz ráadásul ehetőt. A csaj sem tudja megenni, mert együtt röhögnek a kaja felett. A szándék úgy látom, meg van a leányzóban, nyugodtan telefonálgathat közben, csak állítson riasztást a telón. Én is teszek-veszek főzés közben és így nyugodtan lehet is. Természetesen egy recept alapján.

30/f

2017. júl. 12. 23:05
 12/26 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom felfogni, hogy lehet szarul főzni. Ha ennyire nem megy az improvizáció, fogjon egy szakácskönyvet, lépésről lépésre le van írva minden, ennyire buta és szerencsétlen nem lehet...
2017. júl. 12. 23:05
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként a netes receptekből én sem tudok főzni, mert vhogy sosem úgy alakul, ahogy ott kéne lenni. Mutasd meg neki a rántottát, hogy kell. Mit raksz bele, hogy nem ízetlen? Vagy mi számít nálad ízetlennek?
2017. júl. 12. 23:22
 14/26 anonim ***** válasza:
59%

Az en pasimnak se izlik a foztom. En paleo etrenden vagyok. Nyers zoldseg,gyumolcs,olajos magok,hal,sajt,tojas :) Nincs is narancsborom :)

Az en foztom viszont mindenkinek izlik korulottem meg nekrm is,de a barstomnak nem. Bar azert nehanyszor mar izlett neki. Keleti orszagok eteleit foztem liszt ( gabona) nelkul.

Megmondta,h rosdzul van,olyan eros vagy tul sokat f.gik tole vagy hasmenese van :D

Igy mondtam neki,h nem fozok neki,inkabb szexeljunk helyette :D

Nalunk igy bevalt.

A fozeshez erzek kell ,na meg a masiknak hasonlo izles :)

N

2017. júl. 12. 23:33
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

#14. Ez legalább fair trade :D

30/f

2017. júl. 12. 23:57
 16/26 anonim ***** válasza:
74%
23:33 Narancsbőröd nem ettől az étrendtől nincs, ettől max. a szerveid fognak leállni majd az idő folyamán, mert nem jutsz elég tápanyaghoz. Tudom, mert ezzel foglalkozom
2017. júl. 12. 23:59
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ami ennyire nem megy, azt lehet, hogy nem kéne erőltetni. Esetleg elkezdeni nagyon az alapoktól, együtt "gyakorolni" és összeírni azokat a recepteket, amik bejöttek. Aztán mindig követheti a receptet. A kísérletezést meg egyelőre hanyagolja.
2017. júl. 13. 00:54
 18/26 anonim ***** válasza:

Küldd el hozzám egy fél évre, nekem úgyis fogynom kéne :)

Mire visszaér a fél év végén garantálom, hogy profi rántottát fog készíteni (simát és hagymásat is), és a virsli amit főz nem fog kiszakadni.

2017. júl. 13. 08:05
 19/26 anonim ***** válasza:
54%

Legjobb barátoméknál mindig apukája főzött, egyszer rákérdeztem, hogy Józsibácsi miért ön főz?

Ő pedig azt mondta, Bálintkám tanulj meg főzni, mert olyan nőt soha nem találsz, aki tényleg jól főz...

Hazamentem, másnap főztem receptkönyv alapján egy pörköltet, azt megkóstolva összehasonlítottam anyáméval...

Azéta én főzök magamra.

2017. júl. 13. 08:40
 20/26 anonim ***** válasza:

De ezt maximum úgy tudom elképzelni, hogy felrak valamit főni aztán ott hagyja... És öt óra múlva néz rá, amikor már a lábas is elégett.

Én se főzök jól, a legtöbb receptes kajám elég középkategóriás lesz, nem is érdekel túlzottan, de kifejezetten ehetetlenre nem szokott sikerülni. Szóval ehhez nem bénának kell lenni, hanem kifejezetten le kell sz.rni az egészet az elejétől a végéig. Ezen meg tök egyszerűen segít ha oda figyel egy kicsit.

Vagy főzöl te ő meg takarít.

2017. júl. 13. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!