Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a pasi eltéved még GPS-el is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi eltéved még GPS-el is?

Figyelt kérdés
Titeket nem ábrándítana ki?
2017. júl. 11. 14:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Hát szerintem GPS-szel könnyebb eltévedni, mint anélkül. :) ha meghülyül valami miatt a program, csoda helyekre lyukadsz ki. Háromszor próbáltuk használni, ebből kétszer hülye helyre irányított, egyszer meg kifagyott az egész. Azóta úgy közlekedünk (én is, meg a férjem is), hogy térképen megnézzük, hova kell menni és megtervezzük az útvonalat még otthon. És működik. Sajna hajlamos az ember a GPS-re hallgatni akkor is, ha az hülyeséget beszél. De ezért tuti, hogy nem írnék le senkit.
2017. júl. 11. 14:44
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát én is mindig eltévedek. És akkor mivan.

Bár nekem nőként soha az életbe nem jutna eszembe hogy kiábrándító lehet ez.szét szivatnám vele azt csókolom.

2017. júl. 11. 14:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Már ki is derült, hogy nem ez az igazi probléma. Ha már minden idegesít benne (még ez is) akkor nem Ő a Te embered. De ennyi egyébként nem kiábrándító, ha szereteda másikat.
2017. júl. 11. 15:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért nem frissítete a gps-t? :D

19l

Ilyen pasi nincs, vagy akkor nem is férfi ha nem vágja ki magát ebből a helyzetből

2017. júl. 11. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:

Az én párom a Blaha aluljáróban is képes eltévedni.

Na és? Nem pesti, nem ezen edződött huszoniksz évig, mint én. Attól még lehet értékes ember. :)

(A férfiak amúgy is utálják a térképet, inkább büszkén eltévednek, minthogy segítséget kérjenek, ez ősi dolog, már a GPS előtt is így volt. :D)

2017. júl. 11. 16:09
 16/18 Költőnő? ***** válasza:
Hát... mivel én egy akváriumban is képes vagyok eltévedni, én csak nevetek ilyenkor. Nem, nem kiábrándító semmiképp.
2017. júl. 11. 17:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha pl. IGO alkalmazást használt, OFFLINE térképpel, akkor eltévedhetett vele, ha a térképverziót nem frissítette, azóta mióta az adott utcából zsákutca lett. :D
2017. júl. 11. 17:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nőként jobban tájékozódom főleg városokban, mint a férfiismerőseim jelentős része (már ha előhoztad ezt a férfiak pengén tájékozódnak, a nők meg nem bullshitet), de ban agyam, és felfogom, hogy nem ő az első férfi a világtörténelem folyamán, aki eltévedt. De téged nyilván más zavar benne, ez már csak arra jó, hogy összeszedd, mi minden a baj vele.
2017. júl. 12. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!