Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok elő szokott ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok elő szokott ilyen fordulni?

Figyelt kérdés
Van olyan, hogy esetleg pár napig nem igazán tudtok összefutni a párotokkal egyéb programok, munka, vagy bármi miatt, és esetleg üzenetet se küldtök addig a másiknak? Előfordul olyan, hogy mondjuk 2-3 napig néha nem keresed a másikat valami miatt? Ez normális? Főleg olyantól kérdezem, akik közt van távolság is a kapcsolatban.

2017. júl. 10. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem éltek még együtt, simán előfordulhat. Ha minden más rendben van, ne aggódj emiatt.
2017. júl. 10. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

dugópajtiknál ez normális, majd jönnek is a válaszok hogy "nem lógok rajta" meg "szabadságot is kell adni a másiknak".

én meg azt mondom, hogy akik szeretik egymást és fontosnak is tartják egymást azok legalább egy jó éjt üzenetet írnak lefekvés előtt.

ezzel is tudatva hogy élnek még.

2017. júl. 10. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Koztunk tobb mint 2 ezer kilometer van altalaban, de meg sosem fordult elo ilyesmi. Persze, nem beszelgettunk az evek alatt minden egyes nap orakat ejbe nyuloan, de a minimum mindig egy "jo ejt, ma ez es ez volt, ezert nem tudtalak hivni" volt.
2017. júl. 10. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem fordult elo sosem ilyen.
2017. júl. 10. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
20%

igen elő

nekem is van magánéletem és neki is, ne kell mindig egymáson lógni

2017. júl. 10. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Igen, elő szokott fordulni. Telefonálni én sosem szoktam, a net elött meg nem lógunk egész nap, plusz reggeltől estig elfoglaltak vagyunk. Ezt úgy sem érti meg az, aki elvan a gagyi kis 8 órás melójával és a látszat párkapcsolatával, ahol naponta többször posztolgatnak egymásnak, csak h ne tünjön fel az ismerőseiknek, h sz.r a kapcsolatuk.
2017. júl. 10. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Abszolute normalis

Nem szeretem ha a pasi rajtam log

Akkor sem ha a parom ferjem etc...

Ha teszem azt elutazik akkor sem hivjuk egymast

Majd beszelunk ha haza jon

Nekem igy jo szeretek egyedul lenni

2017. júl. 11. 07:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is van távolság. Még nem volt,hogy az egymástól távoli napokon egy szót sem beszéltünk. Voltak rövidebb beszélgetéseink,de sosem kihagyott. Nekünk ez fontos.
2017. júl. 11. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!