Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok elő szokott ilyen fordulni?
Figyelt kérdés
Van olyan, hogy esetleg pár napig nem igazán tudtok összefutni a párotokkal egyéb programok, munka, vagy bármi miatt, és esetleg üzenetet se küldtök addig a másiknak? Előfordul olyan, hogy mondjuk 2-3 napig néha nem keresed a másikat valami miatt? Ez normális? Főleg olyantól kérdezem, akik közt van távolság is a kapcsolatban.2017. júl. 10. 21:33
1/8 anonim válasza:
Ha nem éltek még együtt, simán előfordulhat. Ha minden más rendben van, ne aggódj emiatt.
2/8 anonim válasza:
dugópajtiknál ez normális, majd jönnek is a válaszok hogy "nem lógok rajta" meg "szabadságot is kell adni a másiknak".
én meg azt mondom, hogy akik szeretik egymást és fontosnak is tartják egymást azok legalább egy jó éjt üzenetet írnak lefekvés előtt.
ezzel is tudatva hogy élnek még.
3/8 anonim válasza:
Koztunk tobb mint 2 ezer kilometer van altalaban, de meg sosem fordult elo ilyesmi. Persze, nem beszelgettunk az evek alatt minden egyes nap orakat ejbe nyuloan, de a minimum mindig egy "jo ejt, ma ez es ez volt, ezert nem tudtalak hivni" volt.
5/8 anonim válasza:
igen elő
nekem is van magánéletem és neki is, ne kell mindig egymáson lógni
6/8 anonim válasza:
Igen, elő szokott fordulni. Telefonálni én sosem szoktam, a net elött meg nem lógunk egész nap, plusz reggeltől estig elfoglaltak vagyunk. Ezt úgy sem érti meg az, aki elvan a gagyi kis 8 órás melójával és a látszat párkapcsolatával, ahol naponta többször posztolgatnak egymásnak, csak h ne tünjön fel az ismerőseiknek, h sz.r a kapcsolatuk.
7/8 anonim válasza:
Abszolute normalis
Nem szeretem ha a pasi rajtam log
Akkor sem ha a parom ferjem etc...
Ha teszem azt elutazik akkor sem hivjuk egymast
Majd beszelunk ha haza jon
Nekem igy jo szeretek egyedul lenni
8/8 anonim válasza:
Nálunk is van távolság. Még nem volt,hogy az egymástól távoli napokon egy szót sem beszéltünk. Voltak rövidebb beszélgetéseink,de sosem kihagyott. Nekünk ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!