Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem érdemes ezzel a férfivel foglalkoznom?
Férfiként azt mondom, hogy olyannal kell párkapcsolatba, szexuális kapcsolatba kerülni akivel hosszabb távra is tud tervezni az ember, és ha bejön egy ilyen váratlan dolog akkor azt vállalni kell.
Élvezi hogy dugogathat, de arra már nincs töke, hogy ha bekacsint egy gyerek akkor azt tudja vállalni, eltartani. A saját vérét sem tiszteli annyira hogy képes lenne abortuszra küldeni.
Nyilván vannak élethelyzetek meg bla bla hogy miért nem lehetne vállalni. De ilyen a természet ha valahová beteszi abból bizony gyerek lehet. Megelőzni kell, nem utólag henteskedni. Emellett meg vállalni, teljes mellszélességgel.
Nekem az jön le hogy nem igazán érdekled. Nem is tervez hosszútávon veled. Mi lesz ha lesz gyerek, ugyanúgy kell dolgozni. ugyanúgy foglalkozni a családjával, aki már +1 el bővült.
Hogy haverok, csajok, buli meg bódulás & ájulás kell még neki. Fel kéne nőni! Nem kell elővenni a pisztolyt ha az ember nem akar tűzharcba keveredni.
Bocs elszaladt velem a ló.
Nem mindig az az emberségesebb, ha beleszüli valaki a nyolcadik gyereket az áram nélküli vályogházba. De megértelek, én pont amiatt ábrándultam ki egy pasiból, mert ő meg abortuszellenes volt.
És életemben nem buliztam, ittam, drogoztam, csak szimplán nem akarok gyereket. Az meg, hogy a gyerek ajándék... hát minden, csak felelősségteljes családtervezés nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!