Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el hogy belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el hogy belém szeressen, de ö ne vegye észre hogy nekem tetszik? 16/F :s

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. :)
2010. máj. 21. 10:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Ahh értem. Tulajdonképpen amit írtam akkor megvalósíthatatlan...
2010. máj. 21. 10:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy sötét sikátorban hátulról törjed ki a bokáját és a térdét valami kemény tárggyal, aztán látogassad a kórházban, halmozzad el mindennel, legyél mellette folyamatosan.
2010. máj. 21. 10:43
 4/9 anonim ***** válasza:
miért akarod ezt elérni?
2010. máj. 21. 10:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezt most én sem vágom. Ha tetszik neked, akkor miért lenne baj, ha megtudná? Vagy azt szeretnéd,hogy addig ne tudja meg, amíg ő is el nem kezd érezni irántad?

egyébként szerintem sem lehet. Ha alapból nem tetszel neki, akkor csak úgy tudod elérni,hogy egyáltalán figyeljen rád,hogy közeledsz hozzá, abból pedig rögtön tudni fogja,hogy tetszik neked.

2010. máj. 21. 10:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne bántsd a gyengébbik nemet!
2010. máj. 21. 10:48
 7/9 anonim ***** válasza:
ezt sehogy nem tudod, ha valakit nem akarsz ő beléd fog zugni, de akit te akarsz, az 99% hogy sehogy nem fog belédesni.
2010. máj. 21. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
ahhoz, hogy beléd szeressen alapból kell jelezni neki, hogy valamit érzel.-.-" ha nem ismer, akkor nem tud szeretni, ha nem tudja, hogy tetszik nem is biztos, hogy felfigyel rád. :o nem értem mit akarsz.:|
2010. máj. 21. 13:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Ok. Vettem. Amit akartam azt megtudtam. Kössz a kommenteket.:)
2010. máj. 21. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!