Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire előny az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire előny az ismerkedésnél, hogy havi bruttó 1 milliót keresek Magyarországon?

Figyelt kérdés
Sosem ismerkedtem a pénzemmel, de érdekelne, hogy szerintetek ez előnyt/hátrányt jelent?

2017. júl. 7. 11:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha olyan csajt akarsz,aki a sheggéből akar megélni,de buta,mint a föld,előny.Feltéve,ha nem zavar,hogy eltartod.
2017. júl. 7. 14:03
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek.

Szerintem sem hatalmas összeg ez a fizetés.

2017. júl. 7. 15:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Nagy ügy..én meg nettóban kapok ennyit.
2017. júl. 7. 16:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Nélam hatalmas előny amennyiben nő vagy kérdező. 50-es F
2017. júl. 7. 16:27
 15/20 anonim ***** válasza:
A brutto 1 milla mennyi nettóban?
2017. júl. 7. 16:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Hol lehet ennyit keresni havonta? Mit csinálsz? Én is szeretnék ennyit keresni.
2017. júl. 8. 06:15
 17/20 anonim ***** válasza:

16-ős: műszaki területen, főleg IT, vagy pl projectmanagement területen (attól hogy manager ez meg nem vezető beosztás) ez már nem kirívó.fizetés egy multinál (bár a sajtóból tudjuk, hogy a mocsok multi csak kizsákmányol). Nem mondom, hogy mindenki ennyit keres ezekben a pozíciókban, de nem is elérhetetlen.

Vezetőként (akár sima csop.vez) meg már általános.

2017. júl. 8. 06:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Tartsd meg a jó szokásod, hogy nem a fizuddal ismerkedsz meg. Vagy előny, de akkor az illetőt a pénztárcád motiválja, szóval igazából hátrányod lesz belőle, vagy pedig megijed tőle. Szóval jól nem igen jöhetsz ki belőle. Én speciel azt se szeretem, ha rákérdeznek mennyit keresek. Nyilván egy mélyebb és hosszabb kapcsolatban már nincs titok, hiszen együtt terveztek, bár volt főnököm gyakornok koromban azt mondta, hogy azért szorozd meg 0,7-el, mert semmi köze a fizudhoz, de a 30%-hoz még végképp semmi. :D
2017. júl. 8. 15:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: sosem a fizummal ismerkedem, de azért vannak árulkodó jelek, anélkül is, hogy rákérdeznének.

Ha a szektort megnevezem, akkor mindenki arra gondol rögtön, hogy talicskán viszem haza a pénzt (pedig sokan ilyen cégnél sem keresnek jól, csak a sztereotípiák).

Másrészt nem a fizetésre kérdez rá, hanem pl arra, hogy hol voltál nyaralni. Sőt erre rá sem kell kérdezni, mert valami jó élmény úgyis volt, amit el fogsz mesélni.

Szóval azt a nagyon kevés nőt akit tényleg ez motivál, azt nehéz becsapni azzal, hogy a fizud .7-el szorzod

2017. júl. 8. 16:16
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 A 70% az nem ismerkedésre vonatkozott, hanem vicc, hogy barátnőnek ne valljam be. :D
2017. júl. 8. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!