Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miez az erzes? Volt igy mar valaki?
Figyelt kérdés
Szoval,par hete megismertem egy fiut a munkahelyemen.Eleinte nem igazan foglalkoztunk egymassal,de ahogy teltek a napok par nap alatt joban lettunk.Mostanaban kerdezgeti,hogy van-e baratom es a koromat. Nagyon szimpatikus fiu,de ugy veszem rajta eszre,hogy felenk. Nagyon sokat nevetgerezunk egyutt,humoros fiu,ami nekem nagyon tetszik. De van mikor ugy erzem,hogy egyaltalan nem erdeklem,mert nem.igazan foglalkozik velem,de ez ritka alkalom. En nem tudok mit erzek,de sokat gondolok ra es kepzelek kulonbozo szituaciokat,ami csokkal vegzodik. Kulsoleg nem igazan az esetem,ezert sem ertem magam.
O 24 eves en 20 vagyok.
2017. júl. 5. 22:12
1/1 anonim válasza:
Szóval vonzódsz hozzá.Hívd el kávézni,és ki fog derülni a reakciójából,amit tudni szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!