Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ereztetek mar ugy, hogy ez tobb mint amirol szo van?
Figyelt kérdés
Csak, hogy ertelmesebbnek tunjek es a kerdes is.. van egy szex kapcsolatom kb 1,5 honapja tart.. se nekem se neki nem kell most kapcsolat nem reg leptunk ki az elozobol.. de valamiert azt erzem vele kapcsolatban, hogy ez nem csak errol vagy errol fog szolni.. nem igazan ereztem ezt masnal.. megbeszeltuk h baratok vagyunk extrakkal.. de olyan fura mintha ereznem h ennek az egesznek tobbrol kene szolnia( plane h kozos programjaink vannak s egyutt alszunk).. nem tudom ertheto e amire gondolok... de tapasztaltoknak orulnek? Letezik olyan h az ember erzi a masik felet csak meg nem ismerte fel? Talan ehhez tudnam hasonlitani.. passzolunk mindenhol ha ertitek :D szoval? Ja s amugy en vagyok a lany :D2017. júl. 4. 10:57
1/7 anonim válasza:
Az egyértelmű volt, hogy te vagy a lány :)
Pont ezért nem szokták ajánlani az ilyen kapcsolatokat, mert a lányok mindig többet látnak bele, többet akarnak.
Sajnálom, de nagyon sokat fogsz még szenvedni ez a fiú miatt, ha nem állsz a sarkadra és nem próbálsz meg valakivel normális kapcsolatot kialakítani, aki tényleg, igazán akar téged. Ha meg csak szexre vágysz, akkor ne álmodozz ilyenekről, hogy ő a másik feled.
2/7 A kérdező kommentje:
Felre ertettel, egyeltalan nem almodozok rola.. jo igy nekem ennel tobbre jelenleg nincs szuksegem.. de a kis tudatalattim sugni akar valamit csak meg fogalmam sincs h mit.. te nem voltal meg ugy,h volt valaki akivel jol erzed magad minden mukodik.. de kozben ott motoszkal valami.. amire nem tudod a magyarazatot?!
2017. júl. 4. 11:19
3/7 anonim válasza:
Nem értettem félre. Tudom, hogy milyen ez :)
Te már akarnál többet is, csak még magadnak sem mered igazán bevallani, mivel tudod, hogy ő nem akar többet.
De majd rájössz :)
4/7 anonim válasza:
A szexkapcsolat akkor marad szexkapcsolat, ha a résztvevők több péniszt/puncit fogtak, mint kilincset. Ugyanis a szex során KÖTŐDÉST okozó hormonok szabadulnak fel. Szóval az egyik fél (általában a lány, de gyakran a fiú is) mindig többet fog érezni. Persze minél több partnerrel volt az illető előtte, annál kevésbé jelenik meg ez a "ragasztó" hatás.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem pl ez az elso ilyen h csak szexelek valakivel.. mindig hosszutavu kapcsolataim voltak s jelen esetben en ezt most elvezem.. persze orulnek ha vegre boldog lehetnek.. de felek is attol h ez akar komolyra fordulhat., jol el vagyunk igy en nem akarnam bonyolitani.. de megis ugx motoszkal bennem a dolog.. h mivan ha valaki beleszeret a masikba?!
2017. júl. 4. 11:55
6/7 anonim válasza:
A pasi részéről nem nagyon szokott fenyegetni olyan veszély, hogy beleszeret a szexpartnerébe. Egy önmagát valamire tartó férfi azt a nőt tudja becsülni, akit nehezen szerzett meg. Ami/aki könnyen jön, annak nincs értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!