Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érjem el, hogy a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy a srác kicsit közeledjen hozzám a suliban?

Figyelt kérdés
kb. 2 hónapja észrevettem ,hogy egyik alattam lévő srác mikor összefutunk a folyosón szemkontaktusba kerülünk, van ,hogy utánam néz én utána stb de itt megakadt a dolog kicsit.Hogy érjem el ,hogy merjen kezdeményezni ha akar de ha mondjuk félreértem a jeleket én ne essek p*fára?csak hát barátnőm is mondta ,hogy tuti bejövök neki mert ha nem akkor ennyiszer nem néz rám véletlen ilyen hosszabb ideig.Nem vagyok túl jó pasifogásban már rég nem csináltam mert egy másfél éves kapcsolatomnak lett vége nem olyan rég. Mosolygás segítene? 16 L
2010. máj. 20. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Nnah EZÉRT gáz az hogy elkezditek... Nem a kor miatt.
2010. máj. 20. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Tudsz bánni a lasszóval?
2010. máj. 20. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Próbálj beszédbe keveredni vele.. Teljesen mind1 hogy hogyan és miről beszéltek... A lényeg h beszéljetek... És ebből lejön hogy akar e valamit!
2010. máj. 20. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Melyik suliba jársz? (persze csak, ha nem gond, de szerintem nem lesz belőle semmi :) Üdv.
2010. máj. 20. 17:37
 5/9 A kérdező kommentje:
csonka de miért gondolod így kedves utolsó?
2010. máj. 20. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Félre ne érts, arra gondoltam abból nem lesz semmi, hogy leírod az iskolád nevét. Amúgy én nem vagyok valami nagy szerelem-doki, de szerintem ne adj neki semmi jelet, hanem próbálj meg közel férközni hozzá úgy, hogy csak ketten vagytok. De ez csak egy javaslat, ha én lennék a srác helyében és így ott maradnék egy lánnyal kettesben a folyosón lehet még helyben meg is rakom :D:D

Na, viccet félre téve szerintem ez a legjobb módja, tuti megszólít, ha nem akkor beszari ennyikészvége:D Meg ha sűrűn kerüli a pillantásodat, akkor is tuti, hogy tetszel neki. Ennyit akartam, remélem valamit sikerült segítenem, a fogalmazásért meg bocs :D

2010. máj. 20. 17:45
 7/9 A kérdező kommentje:
jah értem :D köszi szépen :) jó a humorod xD
2010. máj. 20. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:

kérdezd meg hol van az egyik terem, vagy:

-nem láttad az XY bá-t?

-de

-franc, pedíg lett volna egy lukas órám

ezek utánn ne rohanj el, hanem várakozóan maradj ott, úgyis mond vmit

2010. máj. 20. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia én is Csonkás vagyok(Szegeden,sőt elsős.) Írd le hogy hogy néz ki a pasi hátha ismerem és utánna kérdezhetek. Vagy esetleg név?:D
2010. máj. 20. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!