Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan javítsam meg ezt s kapcsolatot így?
10éve vagyunk együtt. Párom 30éves férfi, eddig a szexuális életünk tökéletesen működött míg nem lettem terhes.
34.hetes vagyok, bár van rajtam 13 kg de bárkinek mondom mindenki mondja hogy nem látszik a plusz kg.
Bár tudom hogy korán kel fel mert hajnal 4kor kell és délután 4-5-6 óra mire végez és ha haza jön tvt néz, telefonnal játszik vacsora és fürdés. Én sokszor kezdeményezek de nincs kedve, fáradt feje fáj foga fáj, egyszóval 5 alkalomból 4szer vissza utasít. Nekem ez nagyon fáj, én a kapcsolatot szeretném fenntartani ahogy kell. Nem anya és apa személyt szeretnék akik együtt élnek de mint lakótársak. Úgy hiszem a gyerek boldogabb is lenne ki egyensúlyozottabb szülőkkel.
Beszelgess vele oszinten. Kerdezz ra, hogy az e az oka a visszautasitasnak, hogy megvaltozott a tested, nem tart vonzonak emiatt, vagy mi az oka. Sok ferfi ilyenkor felti a babat, hogy meginditja szulest, vagy egyszeruen ugy erzi, hogy mar nem kettesben vagytok, ott a baba, aki "figyel", olyat is hallottam mar, hogy a pasi ilyenkornem tudott a felesegere mintnore tekinteni, hanem mint egy foldreszslt, szent angyalra, aki a gyermeket hordja, es nem mert hozzaerni. Ezek inkabb tudat alatti dolgok.
Legy vele turelmes, beszelgessetek oszinten, mond el a felelmeidet.
Egyebkent 6 hettel a szules elott nem ajanlatos a szex, mert tenyleg beindithatja a szulest, de persze egy kis hancur, simogatas belefer, meg te siman kielegitheted ot anelkul, hogy o is teged:-)
Jobb esetben csak nem akar már így veled lefeküdni. Bár egyéb dolgokat igy is lehetne csinálni...rosszabb eset, ha tényleg azért nem, mert fáradt. Mi lesz, ha megszületik a baba és nem alszik szinte egész éjjel, aztán majd nagyobb lesz és foglalkozni kell vele meg ide vinni meg oda vinni? Nem fogjátok sokáig bírni ha már most ilyen problémák vannak. Sajnálom.
Tényleg az az egyetlen megoldás ha őszintén tudtok erről beszélni és te is elmondod neki amit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!