Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szakítanátok ezért a barátnőtökkel? ( több lenn)
Figyelt kérdés
több mint 2 éve vagyunk együtt de még nem aludtam náluk, mert nem meri bevallani 21 évesen a szüleinek, hogy szexelünk...
persze nálunk megoldjuk a dolgot de akkor is...
2017. júl. 2. 20:58
3/10 A kérdező kommentje:
egyébként ismerem a szüleit, jófejek. szerintem kedvelnek is, szóval nem erről lehet szó..
2017. júl. 2. 21:02
4/10 anonim válasza:
Nem kell bevallani a szülőknek. Szerintem anélkül is tudják már.
Ha minden más rendben van, akkor nem szakítanék ilyen hülyeseg miatt.
5/10 anonim válasza:
és még itt sírnak hogy a lúzereknek nem lehet barátnőjük :"DD
6/10 anonim válasza:
Hát... a tini párkapcsolatok rovatba tökéletes lenne ez a felvetés.
Most komolyan te egy kisgyerekkel jársz?
7/10 anonim válasza:
Ezt miért is kéne bevallani/bejelenteni? Felnőtt ember, magánügy. Nem értem.
8/10 anonim válasza:
Nem.
Ami ezt kiválltja, egy olyan ami miatt nem jönnék össze ilyennel.
9/10 anonim válasza:
A gyereket meg majd a gólya hozza, te csak sokat ebédeltél:DDDD
10/10 anonim válasza:
Szakítanék mert hülye. Nem kell semmit bevallani, a szülők pontosan tudják mi a dörgés.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!