Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők megalázást és kihasználást miért nem veszik észre?
#12 Azért van aközött különbség, hogy valakit megaláznak és kihasználnak, vagy hogy valami ellenszolgáltatásért (pénz, ajándék, stb.) együttmarad akkor is valakivel, ha ott igazából nem is dúl a szerelem, csak egy máz az egész, vagy csak magát is becsapja, hogy vannak érzelmek abban a kapcsolatban.
#13 Kicsit mintha kiforgattad volna a történetet, hogy nevetségessé tedd a nőt, nem?
1. Lehet családi minta, ezt szokta meg, ezt ismeri, nem látott jobbat.
2. Lehet bántalmazó kapcsolat, amiből nem mindig könnyű kilépni.
3. Lehet az ilyenben benne maradó nő kapcsolatfüggő.
4. Lehet, hogy csak egy rossz pillanatot láttál, de egyébként nem ilyen az egész kapcsolat.
"Kicsit mintha kiforgattad volna a történetet, hogy nevetségessé tedd a nőt, nem?"
Ez a profilja a srácnak. Az önéletrajzában különleges képességként kéne feltüntetnie.
A nők többsége sokkal odaadóbb egy kapcsolaton belül, sokkal alárendeltebbek lesznek a párjukkal, és önmagukkal szemben is.
És ugyanezt elvárják a férfiaktól is cserébe, ők(mi) viszont egész másképp vagyunk agyilag berendezkedve, én valamennyi páromat nagyon szerettem, de észrevettem, volt olyan párom is, aki csak azt viselte el, ha ő szerethet engem.
Ha ugyanúgy viszontszerettem, akkor papucsnak nézett, férfiatlannak.
Rendkívül különbözőek tudnak lenni a nők, bár gondolom a férfiak is, sok kapcsolat működik alá/fölé rendelt szerepekkel.
És rengeteg minden ebbe beleszól, főleg ebben a nyavalyás, pénzhajhász országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!