Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek hogy nézek ki?
2010. máj. 20. 14:12
1/21 anonim 

válasza:

Hát hogy nézel ki??
Addig nincs baj, amíg úgy gondolod, hogy jól. Ha már elhiszed, hogy szarul (mert tényleg így van), akkor elkezdődnek a gondok. De örülj, míg abban a téveszmében élhetsz, hogy jól nézel ki.
3/21 A kérdező kommentje:
10ból.... grat..:DXD
2010. máj. 20. 14:17
4/21 anonim 

válasza:

akkor 100ból 2, igen igazad van, kihagytam egy 0-t
6/21 A kérdező kommentje:
Dani?:D
2010. máj. 20. 14:21
7/21 anonim 

válasza:

Első válaszoló, megnézném egyébként te hogy nézel ki mert szerintem elég nagy suttyó senkiházi lehetsz....
8/21 anonim 

válasza:

Kedves 14:21!
Írj privátban, és megtudod, hogy mekkora suttyó paréjg.ci vagyok. Még az arcomat is megnézheted.
9/21 anonim 

válasza:

Nekem tetszenek az ilyen féle srácok, csak vágj egy kicsit magabiztosabb fejet:) Helyes vagy :)
10/21 anonim 

válasza:

Szerintem meg semmi baj nincs veled...tök ari vagy !
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!