Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb haveromat kihasználj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb haveromat kihasználja egy haverja. Mit tegyek? . Mert nem fogom tovább nézni.

Figyelt kérdés

Van a legjobb haverom és van neki 1 haverja(legyen mondjuk K. a neve) (én is ismerem azt a srácot...elég jól)...aki kihasználja őt...mindenhová elviteti magát kocsival, arra kéri(azaz kényszeríti), h hazudjon másoknak K. érdekében, összeugrasztja az olyan emberekkel, akiket K. nem kedvel...stb.Mondtam a haveromnak, h mit gondolok...azt mondta, h szerinte is így van egy kicsit...kérdeztem, h ha vajon a te gondjaiddal kapcs. kérnéd a segítségét, vajon segítene....mondtam, h mondjon neki ellent, ne csinálja azt, amit ő mond stb...Ő meg azt mondta, h inkább azt mondja, amit hallani akar, mert, ha K. depressziós lesz, akk elmegy az életkedve, stb...Jah...ez a haverom mondta K.-nak, h mit gondolok...az pedig egy széles vigyor keretében azt mondta : "Naés?Én mindenkivel ezt csinálom" .....barát az ilyen!?Megérdemli az emberek jóságát?!Azt mondta ez a haverom, h inkább nem mond neki ellent, mert 20 kilóval nehezebb és inkább nem akarja megbántani, mert ő nem akarja, h rossz kedve legyen...szerintem mondjuk K. megérdemelné, de mind1(én ismerem, jóban voltunk nagyon, csak velem is ezt tette, nagyon ki akart velem tolni, de én észrevettem és azóta nem beszélünk....Jah...légyszi kíméljetek az olyan megjegyzésektől, h lehet meleg, stb...ez nekem fontos...Köszi

Mit tegyek?!Hogyan tudnám meggyőzni?Már ő is rájött, h ezt teszi, de nem mondja meg neki, h mit gondol, mert megsértődne!Hátt bakker, barát az, aki nem képes elviselni a "barátjától", ha az megmondja a véleményét?!Ezt én már nem tudom tovább nézni!+ még K. le is nézi ezt a srácot...

2010. máj. 20. 13:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jah.... én és K. 18 évesek múltunk, a haverom meg 20 lesz nem sokára.
2010. máj. 20. 14:46
 12/15 A kérdező kommentje:
mert már észrevettem rajta változást pozitív irányba az én hatásomra....és nem akarom, h ez kivesszen belőle...de ezt ha így megmondanám neki, amit te írtál...akk talán elérnék vmit.....van egy olyan megoldás, h K.-t leállítom, a haverommal többet garantáltan nem áll szóba, még csak nem is fog köszönni neki, de akk 90%, h a haverom velem sem fog szóba állni, de legalább a saját véleményét fogja képviselni...ezt majd lehet, h kipróbálom.....meglátom még.....azért még írjatok..
2010. máj. 20. 14:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok mi lesz a vége majd írd le!

Egyébként van igazság abban amit az előző ember írt..

Lehet jobb ha mind2től megszabadulsz.

Haverkodja többi haveroddal, ha nincsenek nagyon akkor meg keresd mega megfelelő társaságot.

2010. máj. 20. 15:03
 14/15 A kérdező kommentje:
á, nem...nekem elég haverom van......velük is haverkodok....de lehet, h megteszem, amit az előbb írtam, de viszont megpróbálom megmenteni a haveromat is....nem tudom.....de majd leírom....ez nem egyik napról a másikra fog történni....1-2 hét tuti kell...de azért még várom a kommenteket...Kösz az eddigi segítséget...
2010. máj. 20. 15:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Háááát..nem 1-2 hét kellett..hanem 1-2 év...a haverom megváltozott..egy erős, határozott jellem lett..sportol, leszarja K.t...rohadtul..idegesíti...elküldi a fenébe, beszól neki, nem beszél vele..észre vette, h mi a helyzet, van saját véleménye...szóval "ember" lett...társaságba jár, szóval megváltozott..kis útbaigazítással :D
2012. márc. 6. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!