Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire számít a végzettség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire számít a végzettség?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdésben olvasom itt, hogy ennyi meg annyi legyen a minimum nettó fizetése valakinek, meg hogy csak a főiskolai/egyetemi végzettség a jó.

Tényleg ennyire lenézik azokat az emberek mondjuk egy nagyvárosban ( Budapest ), ha nem egyetemi vagy főiskolai végzettséged van ?

2017. jún. 30. 16:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem a kétkezi munka nem a pénztárost jelenti, hanem az asztalos, festő, villanyszerelő stb.-t
2017. jún. 30. 16:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Fizikai munkából élek normálisan (vidéki város). Nyilván eltér az életszínvonalam attól aki 600 nettót visz haza, de jól élek és takarékoskodni is tudok.
2017. jún. 30. 16:40
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Hát Budapesten nem lehet megélni fizikai munkából, hacsak nem örököltél lakást. De ha nem örököltél, akkor már egy garzon albérlet bérleti díja is több mint egy fizikai munkás bére. Mondom, egy GARZON bérleti díja is több ott. Akkor mégis hogy lehetne megélni? A híd alatt, hajléktalanként. Még munkaszállón is alig lehet.

Nem azt mondom, vidéken van ahol meg tud élni egy munkás is, de a kérdés most Bp.-ről szólt. Igenis ne a fizikai munkás költözzön fel a fővárosba, hanem az akiből hiány van, az informatikusból.

2017. jún. 30. 16:42
 14/21 anonim ***** válasza:
20%

Ép az úcát sőrőm a kómákal,mikór meglátam mít irtále itt?

Megmútatam nekik, köptünk egyet majd továb sepertűk az utcát.

Tudodé nem mindenkinék megy ám oolyan jol hogy tanuljon, pistike.

2017. jún. 30. 16:43
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

Nekem számít. De inkább a műveltség miatt. Nem azt akarom mondani, hogy aki nem tanult, az csak tudatlan lehet, de nagyobb arányban vannak számomra! értelmes emberek a felsőfokú végzettséggel bírók között.

A nekem érkező privátoknál az elsődleges szűrőm az íráskép. Aki erre sem ad, attól más téren se várok sokat.

2017. jún. 30. 16:43
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
Ha már a munkaerőhiányról beszélgetünk: Pont, hogy a szakmunkásokból van hiány egész Magyarországon! Informatikus, meg közgazdász annyi van, mint a szemét (a felük nem is ért a munkájához), de ácsból, asztalosból, szobafestőből aligha. Ezeket nem én találom ki, hanem csak bele kell nézni a híradóba vagy bele kell olvasni az újságba és azt látod, hogy senki se akar szakmunkás iskolát választani, inkább egyetemre vagy főiskolára akarnak menni. És ez nem azért van mert annyira okosak, meg zsenik, meg anyámfa*sza, hanem mert a sok agyaska ilyen sztereotípiákat terjeszt a fizikai munkákról.
2017. jún. 30. 16:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Most kapásból fel tudnám sorolni legalább öt ismerősömet, barátomat, akinek az átlagosnál magasabb az intelligenciája, és nincs diplomájuk. Mindenkinél egyedi, hogy miért nem tanult tovább.

Na meg fel tudok legalább ennyi embert sorolni az ismeretségi körömből, aki ugyan diplomás, de egyrészt ostoba, másrészt műveletlen, olvasatlan, tahó.

Van összefüggés a diploma és az intellektus/műveltség között, de nem 100%.

2017. jún. 30. 16:53
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

Egy IT fejlesztő kezdő bére Budapesten bruttó 400k+, még a legszarabb cégnél is. 5 év szakmai tapasztalattal 1 milla bruttó, de nem elérhetetlen az 1 milla nettó se már.

Ehhez képest láttem a fizikai munkás (eladói) álláshirdetéseket, nettó 110-120 ezer forintért keresnek ilyeneket Bp.-n. Egy garzon albi is meg már 120k+rezsi. Egy szakmunkás bére sem sokkal több, az is ilyen 160 ezer nettó.

Akkor miről is beszélünk? Hogy akarsz te családot alapítani ott ennyiből?

2017. jún. 30. 16:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Akárhány diplomás pasival jöttem össze, vagy volt ismerős körben, mindből dőlt a szenny.

Káromkodás vég nélkül - bmeg kötőszóként, a nők alsóbbrendüként való kezelése (akár diplomás, de ugye nő- hát nem ér annyit), és még egyéb ilyesmik.

Soha nem vonzott semmilyen szempontból egy diploma. Sőt inkább részemről kihívás, hogy vajon meddig nem mutatja meg igazán az énjét.

Az én páromnak "csak" informatikai érettségije van, de biztosan állítom, hogy életrevalóbb és izgalmasabb, érdekesebb személyiség mérföldekkel, mint pár diplomás manus.

Mehet a lepontozás. Nem hat meg. Részemről ezek tények.

2017. jún. 30. 18:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

az a 44%-os aki fröcsög, hogy Bp-en nem lehet megélni fizikai melóból, valami 18-20 éves kis hülye gyerek lehet, aki életében nem fogott még egy kalapácsot sem a kezében, azt se tudja miről beszél.

csak a CSGO mehet meg a torrent letöltés egész nap...

elmondanám, hogy Pesten virágzik az építőipar, az elmúlt évekhez képest, egy szakképzett építőipari munkásnak aranybánya ma fizikai munkát végezni.

ja hogy ezért be kell piszkolni a kezecskédet?

nem csak a klaviatúrából áll ám az élet komám, értem én hogy napi 8 óra ücsörgésből akarsz milliókat keresni, mert ki nem akarna?

csak tudod hogy szarás után le tudd húzni a wc-t, meg megmosni a pállott segged ahhoz kell egy burkoló aki felépíti mindezt neked :)

vagy úgy gondolod majd az IT-sek írnak neked egy virtuális fürdőszoba szoftvert? :DD

tévedés ne essék, én becsülöm és tisztelem azokat akik értenek természettudományokhoz, és egy vagy több diplomával rendelkeznek.

de az ostoba fröcsögő idiótákat rühellem.

egy havi 380.000ft-ot kereső Budapesten élő/dolgozó szakmunkás.

2017. jún. 30. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!