Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar minden nap velem szexelni, azért hogy soha ne unjuk meg egymást. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Meg kérdeztem tőle,hogy meg e fog engem unni és azt válaszolta hogy szerinte nem. De mégis mi ez hogy ilyeket mond es nem akar rendesen szexelni mindig ?2017. jún. 29. 14:40
1/6 anonim válasza:
Szerintem szimplán nem kívánja minden nap, mint rengeteg ember rajta kívül csak te túl gyökér vagy, hogy ezt felfogd, ezért kell kitalálnia valamit.
2/6 anonim válasza:
Az rendben van, hogy nem akar minden nap szexelni. A kifogása viszont nagyon béna.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is csak nem kívánja minden nap, csak baromi bénán fogalmazta meg.
Nem téged unna meg, mint ahogy ezt meg is mondta, amikor még egyszer rákérdeztél, csak a szextől csömörlene meg. Kell neki egy-egy nap szünet. Ezt azért gondolom, mert hasonló típus vagyok. Volt, hogy minden napos volt a szex. Élveztem, kívántam a párom, nem ez volt a baj, csak éppen ráment a minőségre, hogy ilyen gyakran csináltuk. Csúnyább szóval pár naponként ki kell éheznem, sokkal jobb így. A barátnőd is talán így van vele.
4/6 anonim válasza:
Más a szexuális étvágya, mint a tiéd...fogadd el, ha szereted. Az jobb lenne , ha azt mondaná, " bocs, nem kívánom"...akkor meg azt hinnéd te vagy a béna, vagy van valakije, stb.
5/6 anonim válasza:
Ahogy a többiek is írták ez egy kedves módja a hárításnak, szerintem nem is kell többet látni ebbe. :) nyilván nem honapokig éheztet ne hibáztasd ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!