Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy a barátom egyszerre egy menetnél többet nem akar/nem bír?
Egyszerre, tehát egy időben hogy lehet két menetet nyomni? Dugjon téged is meg a barátnődet is?
20L
Most ti komolyan beszéltek?
Mi 3-5 menet alatt sose fejezzük be a napot, pedig több mint 5 éve vagyunk együtt.
Csak ma eddig 4szer vertem ki, pedig 9 óra meló megvolt...
4-es itt most nem a verésről van szó :D Te és a balkezed irigylésre méltóan sokat tudjátok csinálni.
Nekem 2 elég szokott lenni de kell közte kis szünet. Lehet öregszem de a szex végén már azon agyalok ,h lesz-e valami jó a tv-ben :D
Miért ne lenne normális? Nem minden pasi képes sorozatban lőni... Én páromnak is teljesen elég a napi 1, nem is igazán bír többet, de sose merült fel bennem, hogy baj lenne vele/ velünk. Tudom, hogy szeret, és hogy maximálisan kielégítem. Legutóbb totál kiakadt, mert olyan volt, mintha 2 orgazmusa lett volna egymás után egy menettől. Mozdulni alig bírt szerencsétlen, nem hogy új menetbe kezdeni :D
Nem kell mindenre ráparázni. Ha minden más rensben van, akkor egyszerűen ennyi az igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!