Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gáz ha ott aludnék egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz ha ott aludnék egy idősebb nőnél?

Figyelt kérdés

Szexeltünk már, de valahogy utána olyan rossz volt hazamenni, jó lett volna összebújva aludni. Nem vagyok szerelmes de azért csak jobb lenne úgy mint egyedül.

Meg hát azért a nő se csúnya. én 25 vagyok ő 40.

A haverom azt mondja hogy semmiképpen sem aludjak ott nála. Egyébként egyikünk sem akar többet a másiktól, de Ő azt mondta hogy 3 éve nem volt komoly kapcsolata nekem meg 2 éve. Szóval magányosak vagyunk.

Engem kikosarazott nemrég az a lány akit nagyon kedveltem 20 éves tök átlagos lány, de nem is értem miért, mikor sok csajjal jóban vagyok tudok velük beszélni, de aztán úgy éreztem én vagyok a legszerencsétlenebb ember. Aztán ez a kis kaland úgy helyre rakta az önbizalmamat. Miért ne lehetne folytatni?

Főleg ha abból indulok ki hogy ilyeneket mondtam anno, hogy semmi értelme az életnek és kár is élni.

Most meg kb úgy vagyok hogy bárkit megkaphatok.

Persze az igazság biztos a kettő között van.

2017. jún. 29. 02:00
 1/3 anonim válasza:
Azért mondta a barátod, hogy ne aludj nála, mert akkor mélyül a kapcsolatotok. Az elején megbeszéltétek, hogy csak szex, de egy idő után ha az ember összebújogat lehet az egyik fél többet is akar majd. Vigyáz nehogy te legyél az! Persze alakulhat jól is, de általában ilyen nagy korkülönbséggel nem szokott működni.
2017. jún. 29. 03:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha szívesen ott maradnál, jól érzitek magatokat, akkor miért ne alhatnál ott. Ha jól elvagytok, akkor nem kell ezen agyalni, meg haverokra hallgatni.
2017. jún. 29. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól érzitek magatokat együtt, akkor kit érdekel, hogy mit mondanak mások?
2017. jún. 29. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!