Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért visszakozik, mit szeretne tőlem?
Egy tőlem idősebb női ismerősöm egyszer csak a semmiből előjött azzal, hogy tetszek neki. Hosszasan ecsetelte, hogy kinézett magának, meg hogy mit válaszolok erre. Mondtam, ha találkozunk akkor majd kiderül, hogy mi lehet belőle. Ő egyetértett és azóta, jegeli a témát.
A kérdésem arra irányul, hogy ez most a kisfiús próbálkozás volt a részéről és azért nem tudja, hogy mi legyen a következő lépés vagy szimplán azt gondolta, hogy majd az interneten keresztül a nyakába borulok?
Kérdezz rá,hogy akkor most mi van.
A válasz fényében pedig lépjetek valamerre.
Szerintem felejtős....
Nekem is volt ilyen.Nagyon jól elbeszélgettünk,keresett,ha nem irtam hiányoztam stb...
De mikor a találkozást hoztam fel akkor terelte a témát.
Ez csak addig működik amig rád nem un.Jó vagy idő töltésnek de semmi többet nem akar.
Szerintem....de kivánom hogy ne így legyen.
Hozd fel neki mégegyszer a dolgot,ha megint terel vagy ilyesmi akkor mond meg neki,hogy te nem egy virtuális beszélgető partnert keresel és köszönj el tőle.
1-es voltam
Nem megijedt....az elejétől kezdve csak ennyit tervezett.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!