Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért visszakozik, mit szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért visszakozik, mit szeretne tőlem?

Figyelt kérdés

Egy tőlem idősebb női ismerősöm egyszer csak a semmiből előjött azzal, hogy tetszek neki. Hosszasan ecsetelte, hogy kinézett magának, meg hogy mit válaszolok erre. Mondtam, ha találkozunk akkor majd kiderül, hogy mi lehet belőle. Ő egyetértett és azóta, jegeli a témát.

A kérdésem arra irányul, hogy ez most a kisfiús próbálkozás volt a részéről és azért nem tudja, hogy mi legyen a következő lépés vagy szimplán azt gondolta, hogy majd az interneten keresztül a nyakába borulok?

2017. jún. 17. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá,hogy akkor most mi van.

A válasz fényében pedig lépjetek valamerre.

2017. jún. 17. 15:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát most kerüli a témát, inkább csak beszélgetne. Ezért nem értem, hogy mi volt eredetileg a célja.
2017. jún. 17. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtős....

Nekem is volt ilyen.Nagyon jól elbeszélgettünk,keresett,ha nem irtam hiányoztam stb...

De mikor a találkozást hoztam fel akkor terelte a témát.

Ez csak addig működik amig rád nem un.Jó vagy idő töltésnek de semmi többet nem akar.

Szerintem....de kivánom hogy ne így legyen.

Hozd fel neki mégegyszer a dolgot,ha megint terel vagy ilyesmi akkor mond meg neki,hogy te nem egy virtuális beszélgető partnert keresel és köszönj el tőle.

1-es voltam

2017. jún. 17. 15:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Ok, de egy 40 éves, hogy viselkedhet így? Azt mondja komoly kapcsolatot keres, meg minden, erre behúzza a féket mert megijedt?
2017. jún. 17. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szórakozik veled,nyikván ha kellenél neki,nem bocsátkozna ilyen kisded játszmákba.
2017. jún. 17. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Nnu!

Már hazaért a maca?

2017. jún. 17. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem megijedt....az elejétől kezdve csak ennyit tervezett.

1-es voltam

2017. jún. 17. 18:47
 8/8 Fish1 ***** válasza:
"Mondtam, ha találkozunk akkor majd kiderül, hogy mi lehet belőle." - nem lehet, hogy arra gondolt, hogy elhívod valahova és arra vár?
2017. jún. 18. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!