Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit néztek meg először a nőkön, főleg így, nyáron?
Most előkerültek a különfélébbnél különfélébb ruhák, amelyek kevésbé takarnak, mint a téli verziók :)
Hogy csak néhányat írjak, itt vannak a minikszoknyák, shortok, amik a lábakat emelik ki, de vannak a pánt nélküli felsők, melyek szabadon hagyják a vállakat stb..
Én úgy szoktam, hogy elmegyek plázázni, aztán van a kajálda rész. Ott szinte az összes ledobja a papucsot, cipőt, a szék alatt keresztbe rakják a lábuk.
Itt lehet sasolni. Ugyan ez igaz a mozgólépcsőn vagy azoknál a manikűrös pultoknál, ahol csak felülnek a székre.
Így rengeteg talpat lehet látni, de sokszor elég gázos, hogy tök rendben van a csaj, aztán a talpán meg virít a bőrkeményédés.
ezekbe a válaszokba mi nem hasznos?
Csak a kérdésre válaszoltunk, mindenki mást néz meg, nem értem minek lepontozni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!