Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem túl sok ez? (lent)
Megismerkedtem valakivel, igazából teljesen véletlen, az utcán szólított le. Ezzel nincs is gond, sőt értékelem.
Megbeszéltünk ugyan egy rendes találkozót hétvégére, de még nem találkoztunk a megismerkedésünket leszámítva, de máris becézget és azt kérdezi hogy ő lesz nekem az utolsó pasi ugye?
A barátaim azt mondják hogy kicsit nyomulós, de azért egy talit megér... Csak szerintem túlságosan, szinte ijesztően nyomulós?
Az ismeretlenül utcán(/buszon/boltban/stb) leszólítással nincs semmi gond. Nincs nagy baráti köröm, ezért én is úgy ismerkedem.
De azzal amit művel, becézgetés, idiótáskodás, azzal vannak gondok, igen.
Köszi a válaszokat.
Utolsó, hát nekem is ez volt az első gondolatom.
Áááá, nem.
Maradj vele nyilvános helyen..gyűjts taxira, amivel hazajutsz, ha gáz van...(természetesen jó hangosan egy másik címet mondj be , míg hallja.)
:DD
:DDDDD
Szerintem is sok ez, én is annak találnám.
Ha nagyon ráérnék és egyébként vannak közös pontjaink és témáink, egy találkozóra elmennék azért, hátha élőben normálisabb, de nagy reményeket már nem táplálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!