Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyiket választanátok? Az iszákos, bagós férfit, aki ezermester, de lelkileg, esetleg fizikailag is terrorizálna vagy az ügyetlen, semmihez sem értő, de józan életű, aranyszívű férfit? Csak a két végletből lehet választani!
Figyelj, manapság annyira egyszerű minden ilyen.
Exemnél elromlott a csap. Elmentem az obiba, megkérdeztem a szakit, hogy milyen szerszámok kellenek, meg mire van szükségem, adott fogót, adott szilikon tömítőt, elmondta, hogy hogyan csináljam, simán kicseréltem.
Nem kellett hozzá túl nagy kézügyesség, nem kellett speciális tudás. Manapság mindent bolondbiztosra csinálnak. Csak akarat kérdése.
Tudod, hogy mi mindent csináltam már meg a YT alapján? Megnéztem a videót, és megcsináltam. A legtöbb dolgot a végtelenségig szabványosították, leegyszerűsítették.
Azt értem, hogy te vagy a fakezű.
De ki a másik pasi?
Ez így abszolút elfogult vélemény.
Hagyjuk ezt, hogy ha nem iszik és nem ver, akkor igazi főnyeremény... Ez azért nem akkora ritkaság, hogy hasra kéne esni tőle.
Én lány vagyok, de a csap szifonját pl én szerelem mindig, mert a párom szinte rosszul van a szennyvíz szagtól.
Villanyt is simán cserélek. De konnektort is helyeztem már be a falba.
A mi családunkban mindig a nők voltak az ügyesebb kezűek, így amit lehet azt nőként megcsináltuk.
Én kimondottan szeretem ha egy férfi arrébb tud rakni egy szalmaszálat, mert én is talpraesett vagyok.
Viszont ha a sarkított példák közül választani kell, akkor inkább az ügyetlent választom, mert mellette nyugi van. De mint férfi nem tudnám szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!