Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kivételez velem ebben, miért ilyen bunkó?
Figyelt kérdés
Egy pasi barátom nemrég, a semmiből, bevallotta, hogy más vagyok neki mint a többi nő. Nem tudtam hova tenni a dolgot, mert meglepett, ő pedig éppen külföldön volt már fél làbbal amúgy is. Igy csak eltereltem a szót, majd átgondoltam és nem sok időre rá meg akartam kérdezni miért mondta a dolgot (főleg hogy semmi lépést nem tett felém ezen kivül). Erre egy másik lánnyal jött össze aki jóformán rámászott. De viszont külön bánásmódban részesülök azóta is, ha netalán kettesben maradunk (közös a baráti kör) akkor hihetetlen bunkó velem sokszor.2017. jún. 25. 13:47
1/1 anonim válasza:
Nem azt mondom, felnőtteknél is előfordul hogy a saját belső kínlódásod úgy jön ki hogy másik felé esetleg bunkó vagy. Nem tudod eldönteni mit akarsz, igazából magadra vagy ki (akármilyen belső vívódása van veled kapcsolatban). De azért nem jellemző, felnőttek őszintén oda kell álljanak és megbeszéljék a dolgokat. Ha valaki fontos nekem, feljebb kerül a kis lelkemben, többet érzek iránta akkor azzal nem bunkózom (amúgy sem), hanem kiemelten fogom kezelni, ügyelve hogy hogy véletlenül se bántsam meg azt akit szeretek.
Mondom lehet van valami belső parája, de ezt nem tudjuk a történetből. (Pl faterod cimborája, tesód osztálytársa stb stb) De felnőtt kategóriában vagyunk felnőttként kéne kezelni az ilyen szitukat is.
Csók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!