Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, akik elvárjátok az őszinteséget és egyértelmű beszédet a nőktől, mit gondoltok az olyan férfiaktól, akik elvárják, hogy a nők eltűrjék a sértő megjegyzéseiket, vicceiket akkor is, ha az adott nőnek az mondjuk nem volt vicces, rosszul esett?

Kérdező: egy pár dolgot meg kellene tanulnod.
Egyrészt nincs olyan, hogy "a férfiak". Vannak férfiak akik ilyenek, mint az itteni kommentek, és vannak olyanok, akikkel te találkoztál.
Másrészt mindenki csak a saját tetteiért felelős. Én hiába ítélem el azt, aki beszól egy bunkót, és még neki áll feljebb, ha nem röhögsz vele, ettől még léteznek ilyen emberek is.
(mellesleg mindenki szereti a politikailag korrektet mondani, hogy ő azonnal bocsánatot kér, a valóság meg az, hogy még akik mondják sem mind ilyenek. csak magam tudom ismételni, keress normális embereket magad köré, és ha valaki bunkó annak ellenére, hogy szóltál neki, akkor bátran köszönj el tőle örökre)

"...mit gondoltok az olyan férfiaktól, akik elvárják.."
Vastagon szedett részre célozhat.
30/f

Engem nem zavar, mert az "olyan férfiakról" kérdeztél.
30/f

Én kimondom, ha kell, csak a reakciók eltérőek, szóval nem olyan egységes, mint azt itt a hozzászólások alapján gondolni lehetne.
Itt mondtad. Azért eltérőek a reakciók abban, hogy mit írunk, és, hogy mit tapasztalsz, mert eltérőek vagyunk.
"Én kimondom, ha kell, csak a reakciók eltérőek, szóval nem olyan egységes, mint azt itt a hozzászólások alapján gondolni lehetne. "

Tök mindegy, hogy férfiakról/tól ott van hogy te az OLYAN férfiakra vonatkoztattad a kérdést. Igaza van a válaszadónak abban amit mondott amúgy csak abban nincs, hogy általánosítottál. Térjünk vissza a témára.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!