Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Benne vagytok az egyéjszakás kalandban? Csináltátok is már?
egyszer volt benne részem, de rájöttem, hogy nekem érzelmek nélkül nem az igazi.. kell a pezsgés, kell az, hogy szeressem és tényleg érezzem, hogy vele akarok lenni... szóval már nem lennék benne, főleg hogy van párom is
18/L
Volt már... nem is egyszer. Jelenleg együtt élek a párommal és nagyon szeretem, úgyhogy most nem jut ilyen eszembe. De HA nem lesz kapcsolatom (ami nem valószínű) akkor miért ne?!
20L
nemreg ert veget egy tobb eves kapcsolatom, o volt az elso. jelenleg a kompenzalos fazisban vagyok, egy kis pia + jo pasi komboval benne lennek. :)
habar meg ugy sem teljesen ismeretlennel, pl. buliba osszejottem valakivel, de vele mar egy eve kerulgettuk egymast. a masik pasit is ismertem egy kulfoldi kirandulasrol, akkor meg csak baratkent tekintettem ra, de azota meg talalkoztunk 1szer s rajottem h tetszik. szoval total idegennel nem hiszem....de amugy igen. de ha egyejszakas, akkor masnap ne hivjon fel. es utana se. azzal csak elrontja az egeszet.
21L
11 egyéjszakás kalandom volt eddig.
Semmi gond nincs vele. Nekem jó neki jó .többiek meg csak irigykednek :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!