Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A többség nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A többség nem hisz nekem.

Figyelt kérdés

Volt egy barátom, idősebb nálam egy évvel, és még sosem volt barátnője. Én láttam benne reményt, meg abszolút az jött le, hogy normális, így gondoltam megér egy próbát. Nekem aránylag sok kapcsolatom volt már, illetve nem is kapcsolat, de sok pasihoz volt közöm. Ezeket a dolgokat mind megbeszéltük és 2,5-3 hónapig úgy nézett ki, hogy rendben is lesz a dolog. Egy egyetemre járunk de másik szakra, így kb sossem találkoztunk az épületeken belül, egészen addig amíg az egyik kollégium össze nem lett vonva a másikkal. Na itt elszabadult a pokol. A srácon olyan stikkek jöttek ki, amiktől a hideg rázott, és rendesen el kezdtem félni. A szex téma is erőltetett lett hirtelen, mert, hogy ő már unja, hogy szűz én viszont mégis képtelen vagyok végre lefeküdni vele, pedig a tapasztalatom határtalan. De, nem is ennél telt be a pohár, hanem annál, hogy feltörte a szobám zárát, lopkodta a dolgaim, mániákusan szagolgatta a ruháimat fehérneműimet akkor mikor nem votlam benn és peresze ki volt akadva, hogy továbbra sem tettem szét a lábaim. Végül össze vissza hazudozott arról, hogy kivel mit és hol csinál meg hogyan. Utólag kiderült, hogy meg is csalt, de az a csajszi egy hét után dobta.

És mikor kimondtam azt, hogy nekem ebből elég, konkrétan egy pszichopata jellemét vette fel. Regressziósan röhögött mindenen, máskor meg sajnáltatta magát az embereknek, akikkel beetette, hogy azért szakítottunk mert depressziós vagyok és ki kell ebből gyógyulnom.

De ekkor jött a poén. Egyik alkalommal felosont utánam a szobámba és megpróbált megerőszakolni. A szerencsém csak az volt, hogy a blokk társaim akkor értek haza és az egyikőjük barátja leszedte rólam. Ebben az egészben a leggusztustalanabb, hogy ő tudta, hogy engem anno bántalmaztak.

Nos, a kérdés pedig mit tegyek? Elég jól be van nyalva a rendszerbe és a barátai váltig állítják (mellékesen ők tényleg elhiszik róla, hogy egy tünemény), hogy csak kitaláltam ezt a sztorit. Attól, hogy két ember látta, még nem tudok mást tenni. Ráadásul aznap este sokkot kaptam. Minden valaha volt emlék felidéződött. Rendőrségre is csak úgy tudnám vinni az ügyet ha konkrétan történt volna valami. Legalább is ezt mondták nekem az igazgatóságon. Mit javasoltok?

2017. jún. 23. 17:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség nem csinál semmit.Megveretném,ha kellene,fizetnék is érte.Érdeklődj titokban ki vállalná el,ne legyen hang és fotó erről.
2017. jún. 23. 19:33
 12/31 anonim ***** válasza:
24%
11-es,téged meg jól meg kéne hogy környékezzenek hátulról benga állatok,jól benyomva tövig,aztán tudnád hogy állj olyan kérdésekhez,ami az erőszakról szól,nem lenne ekkora nagy arcod
2017. jún. 23. 19:36
 13/31 anonim ***** válasza:
45%

#13-as...

Ha meleg lennék és egy ilyen általad felhozott benga állat lenne a PÁROM akkor nem kiabálnék erőszakot, ha esetleg megkíván.

Nekem ez a kérdés olyan, hogy "én vagyok a suli r1banca, vagy egy barátom 3 hónapja, de segítség mert le akart feküdni velem, holott én nem akartam vele"

2017. jún. 23. 19:40
 14/31 anonim ***** válasza:
Ne nemi erőszakon gondolkodj, hanem zaklatáson. Azt könnyebb lehet mind bizonyítani, mind végigvinni.
2017. jún. 23. 22:20
 15/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Szóval először is: nem vagyok a suli ribänca

24 évesen szerintem normális hogy 16 éves korom óta volt 3 komolyabb párkapcsolatom meg 4 szex partnerem, ez akárhogy számoljuk 7 szerintem nem sok

plusz, nem adtam magamat szende szűznek, de egy komoly kapcsolatomban sem tettem szét a lábam 3-4 hónapnál hamarabb, ha addig tud várni valaki az jelent valamit, én pedig vele komolyan terveztem

és igenis ijesztő, hogy szagolgatják a bugyijaimat, meg meglopnak, meg betörnek a szobámba, meg elveszi a cuccaimat és kisajátítja őket, de freak, ahogy te írtad

2017. jún. 23. 23:19
 16/31 A kérdező kommentje:
plusz nem, már egy jó ideje nem volt a pasim, amikor ez megtörtént, sőt neki akkor már másik lányhoz is volt köze, csak az kidobta egy hét után
2017. jún. 23. 23:20
 17/31 A kérdező kommentje:
De nyílván a te értékrendszeredbe ez belefér, ami nem probléma, az normáimhoz képest viszont sok. Ha egysezr valakinek nemet mondok, az maradjon is úgy, akkor is ha szűz, akkor is ha nem és akkor is ha ő Isten.
2017. jún. 23. 23:22
 18/31 anonim ***** válasza:
26%

Ha jól sejtem 24 ő is, és szűz. Mind szexuális, mind párkapcsolati szempontból te vagy tapasztaltabb nála, mégis elvártad, hogy pontosan ugyanúgy viselkedjen mint te, akinek igazából semmi gondja nincs ilyen téren.

Ilyenkor kíváncsi lennék, hogy milyen arcot vágnának az emberek, ha egy fiatal párnál még nem volt szex, de egyik közös filmnézésnél a lány rámászna a fiúra aki rohanna a rendőrségre, hogy meg akarták erőszakolni. Picit abszurd.

Tudtad, hogy mire vágyik legjobban, de saját magad döntöttél úgy, hogy pont azt nem akarod megadni neki negyed év után sem amit legjobban szeretne.

Ez a fiú szemszögéből épp úgy lehet mérhetetlen önzőség és tiszteletlenség vele szemben mint amilyen betegesnek te gondolod az ő viselkedését.

Erőszak pedig továbbra sem történt csak itt gyakorin már mindenért erőszakot kiabálnak. Meg a szituáció is elég érdekes, ott vagy egy kollégiumban, vékony falak mellett többszáz másik tanulóval akik a folyosón mászkálnak vagy a szobájukban csinálnak amit csinálnak és persze nem tudsz semmit tenni ellene.

Továbbá, alapból nem értem miért jöttél össze vele. Mindketten úgy viselkedtetek mint a 14-15 éves tinik csak annyi a különbség, hogy neked 7 pasi után már nem tini szemszögből kellene hozzáállnod a szexualitáshoz, hanem felfogni, hogy ő miért viselkedik úgy ahogy.

2017. jún. 23. 23:35
 19/31 A kérdező kommentje:

De nem érted, hogy már nem voltunk együtt egy jó másfél hónapja mikor ez megtörtént?

Attól, hogy 24 éves vagyok ő meg 25 miért kéne azonnal lefeküdnöm vele mert szűz? Ettől nem fogunk úgy viselkedni, mint a tinik. Két évvel ezelőtti kapcsolatomban, ami 1,5 évig tartott, ott szintén kb 4 hónapig nem volt szex!!!

És nem, a blokkon belül bármit hallasz, de azon kívűl nem sokat, ők meg mint említettem, akkor jöttek haza, de komolyan? Én miért is próbálok neked magyarázkodni? Neked ez normális, nekem nem, ennyi.

2017. jún. 24. 09:16
 20/31 anonim ***** válasza:

Nem, nem értem mert sehol nem említetted, gondolatolvasó pedig nem vagyok.

Azt mondom, hogy a viselkedése részben érthető sajnos vagy nem sajnos. Meg, hogy nem ugyanúgy gondolkodtok. Te nem tudsz az ő fejével gondolkodni, ő pedig nem értette, hogy most mi van. Szavaidból az jön le, hogy azért szakítottál vele mert ő negyed év után már nagyon szeretett volna lefeküdni veled és erőszakosabb lett ezen a téren. Nos, egy 25 éves frusztrált szűz férfinál nagyjából ez a "normális" viselkedés amire számíthatsz. Mivel te vagy tapasztalt ilyen téren ezért erre számítanod kellett volna.

Azt, hogy utána letámadott én sem pártolom vagy helyeslem.

2017. jún. 24. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!