Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha van egy lány aki jelenleg mással él, de én mégse tudok róla lemondani, mert úgy érzem hogy Ő az igazi?
Figyelt kérdés
És közben azt is érzem tudat alatt hogy én is kellek neki. Amikor jóba voltam vele, és kerülgettük egymást egy darabig, teljesen más tekintete és kisugárzása volt. Mióta mással látom pl egy képen teljesen más a mosolya, és minden. Úgy érzem hogy egyáltalán nem boldog.
Ennek következtében, képtelen vagyok más lánnyal kapcsolatba lépni, de még flörtölni se tudok másokkal, mert tudat alatt érzem hogy ezzel Őt megbántanám.
Sajnos az ital sem segít, annak hatására még jobban tudatosul bennem, hogy akarom!
2017. jún. 22. 21:04
21/21 anonim válasza:
Nekem mindegy, ha te minden hétvégén leszakítod vele az ágyat, akkor se veled él, hanem egy másik férfival, te meg csak vergődsz ahelyett, hogy keresnél magadnak valakit, akinek te is kellesz. Te tudod.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!